BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BURDUR’A ZİYARET

GÜNDEM 29.04.2022 - 17:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3429+ kez okundu.
 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BURDUR’A ZİYARET

Programı kapsamında Burdur’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Burdur Valiliğine ziyarette bulundu.
Burdur valiliği protokol girişinde vali Ali Arslantaş ve protokol tarafından karşılandı.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı ve valilik makamına teşrif eden Bakan Karaismailoğlu, Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu ile Burdur valisi Ali Arslantaş Bakan Karaismailoğluna Burdur ile ilgili brifing verdi. Bakan Karaismailoğlu Arasta esnafına ve sonrasında Gazi Caddesi esnafına ziyarette bulundu Bakan Karaismailoğlu, programının bulunan temaslarının ardından Ağlasun İlçe Yolu Temel Atma Törenine katıldı. Bucak ilçesine hareket etti  
Programı kapsamında Burdur’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Burdur Valiliğine ziyarette bulundu.

Burdur valiliği protokol girişinde vali Ali Arslantaş ve protokol tarafından karşılandı.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı ve valilik makamına teşrif eden Bakan Karaismailoğlu, Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu ile Burdur valisi Ali Arslantaş Bakan Karaismailoğluna Burdur ile ilgili brifing verdi. Bakan Karaismailoğlu Arasta esnafına ve sonrasında Gazi Caddesi esnafına ziyarette bulundu Bakan Karaismailoğlu, programının bulunan temaslarının ardından Ağlasun İlçe Yolu Temel Atma Törenine katıldı. Bucak ilçesine hareket etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.