BARIŞ KARAGÖZ HOLLYWOOD SONRASI RANDEVULARA YETİŞEMİYOR

SANAT 20.07.2021 - 13:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3980+ kez okundu.
 

BARIŞ KARAGÖZ HOLLYWOOD SONRASI RANDEVULARA YETİŞEMİYOR

Türkiye bir çok alanda olduğu gibi bizim meslekte de başarılı sanatkarlar yetiştirmeye devam ediyor. Başarı Türklerin kanında var.
Başarılı saç tasarım Sanatçısı Barış Karagöz Hollywood Stüdyoları teklifi sonrası çok yoğun bir ilgiyle karşılaştığını dile getirerek; Türkiye bir çok alanda olduğu gibi bizim meslekte de başarılı sanatkarlar yetiştirmeye devam ediyor. Başarı Türklerin kanında var. Biraz mükemmelliyetçiyiz. Yaptığımız işi eksiksiz ve kusursuz yapmaya özen gösteriyoruz. En önemlisi de misafirlerimizle aramızdaki empati. Bu da Türk’ün başarısı” dedi. Yeni saç trendlerini açıkladı; Başarılı Saç Tasarım Sanatçısı Barış Karagöz; “2021 saç trendlerinde ıslak görünümlü ve parlak saçlar yeniden gündemde yerini alırken omuzlara uzanan saçların yerini ise küt ve dağınık saçlar alacak” dedi.   Başarısının sırrının tamamen işini aşkla yapmak, kişinin saçını değil, saçın kişisine ruh katmak olduğunu söyleyen Karagöz randevulara yetişemiyor.  
Türkiye bir çok alanda olduğu gibi bizim meslekte de başarılı sanatkarlar yetiştirmeye devam ediyor. Başarı Türklerin kanında var.

Başarılı saç tasarım Sanatçısı Barış Karagöz Hollywood Stüdyoları teklifi sonrası çok yoğun bir ilgiyle karşılaştığını dile getirerek; Türkiye bir çok alanda olduğu gibi bizim meslekte de başarılı sanatkarlar yetiştirmeye devam ediyor. Başarı Türklerin kanında var. Biraz mükemmelliyetçiyiz. Yaptığımız işi eksiksiz ve kusursuz yapmaya özen gösteriyoruz. En önemlisi de misafirlerimizle aramızdaki empati. Bu da Türk’ün başarısı” dedi.

Yeni saç trendlerini açıkladı;

Başarılı Saç Tasarım Sanatçısı Barış Karagöz; “2021 saç trendlerinde ıslak görünümlü ve parlak saçlar yeniden gündemde yerini alırken omuzlara uzanan saçların yerini ise küt ve dağınık saçlar alacak” dedi.   Başarısının sırrının tamamen işini aşkla yapmak, kişinin saçını değil, saçın kişisine ruh katmak olduğunu söyleyen Karagöz randevulara yetişemiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.