BAŞ BELASI OLDU

SANAT 19.07.2021 - 06:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4432+ kez okundu.
 

BAŞ BELASI OLDU

Başarılı oyuncu Esra Sönmezer Atv ekranlarında yayınlanan "Baş Belası" isimli diziye konuk oluyor.
 Arc yapımın yapımcılığını üstlendiği dizide bu akşam yayınlanacak bölümde, Buket karakteriyle kadroya dahil olan güzel oyuncu Esra Sönmezer, çevireceği entrikalarla izleyiciyi soluksuz  ekrana kilitleyecek... Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu'nun müthiş uyumuyla reyting rekorları kıran dizide bu akşam soluksuz izleyeceğiniz bir bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.                                      ESRA SÖNMEZER KİMDİR Arnavut kökenli büyük bir ailenin tek çocuğu olan Esra Sönmezer, 23 Şubat 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 8 yaşından itibaren 4 yıl boyunca bale eğitimi alan Esra Sönmezer, önemli resitallerde sahne alıp okulunu temsil etti. 2002 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında 1. seçildi. Aynı yıl, Türkiye’de gerçekleşen Dünya Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünya 4. oldu. Fakat yarışmada haksızlığa uğradığını düşündüğü için tacını kabul etmeyerek sahneye attı. Esra Sönmezer, 2002 yılı sonlarında Annesinin vefatı dolayısıyla, işlerine 5 yıl boyunca ara verdi.    
Başarılı oyuncu Esra Sönmezer Atv ekranlarında yayınlanan "Baş Belası" isimli diziye konuk oluyor.

 Arc yapımın yapımcılığını üstlendiği dizide bu akşam yayınlanacak bölümde, Buket karakteriyle kadroya dahil olan güzel oyuncu Esra Sönmezer, çevireceği entrikalarla izleyiciyi soluksuz  ekrana kilitleyecek... Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu'nun müthiş uyumuyla reyting rekorları kıran dizide bu akşam soluksuz izleyeceğiniz bir bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

                                     ESRA SÖNMEZER KİMDİR

Arnavut kökenli büyük bir ailenin tek çocuğu olan Esra Sönmezer, 23 Şubat 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 8 yaşından itibaren 4 yıl boyunca bale eğitimi alan Esra Sönmezer, önemli resitallerde sahne alıp okulunu temsil etti.

2002 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında 1. seçildi. Aynı yıl, Türkiye’de gerçekleşen Dünya Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünya 4. oldu. Fakat yarışmada haksızlığa uğradığını düşündüğü için tacını kabul etmeyerek sahneye attı.

Esra Sönmezer, 2002 yılı sonlarında Annesinin vefatı dolayısıyla, işlerine 5 yıl boyunca ara verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.