BASIN VE ÜNİVERSİTE FUTBOL DA DOSTLUK ANLAYIŞI İLE MAÇ YAPTI

SPOR 02.11.2018 - 12:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3112+ kez okundu.
 

BASIN VE ÜNİVERSİTE FUTBOL DA DOSTLUK ANLAYIŞI İLE MAÇ YAPTI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yönetimi ile Burdur’da görev yapmakta olan yazılı, görsel ve internet medyasından oluşan basın mensupları gerçekleştirilen futbol karşılaşmasında dostluk kazandı
Sosyal Bilimler MYO halı sahasında gerçekleşen karşılaşmaya Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ ve Kurumsal İletişim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur BİROL’un da yer aldığı MAKÜ Yönetimi Takımı, yeşil sahada sıkı bir mücadeleye girdi. Burdur Basın Takımının da mücadeleyi bırakmadığı maç 10-10 skorla berabere sonuçlandı. Basın adına sahaya çıkan oyuncular; Kürşat Yılmaz, Kemal Taraşlı Mustafa Arslan, Filiz Eryılmaz, Mesut Madan, Küçük Mustafa Arslan, Özgür Doğan, Cemalettin Bektaş, Hasan Ali Daldal Şerkan Şimşek ve diğer oyuncular. Gösterdikleri üstün oyun gücüyle futbol da olması gereken centilmenlik anlayışı ile sahadan ayrıldılar.                               İKİ TAKIM DA OYUNU DENGEDE GÖTÜRDÜ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halı saha tesislerinde  gerçekleşen futbol karşılaşmasında üniversite futbol takımı ilk yarı da üstün performans göstermesine karşılık futbolun centilmenliğine yakışan şekilde bir şekilde oyun ortaya koydular. Basın mensuplarından oluşan futbol takımı ikinci yarıda güçlü bir oyun performansı ile oyun ortaya koyması ve takımın güçlü oyun kurucularını sahaya sürmesi sonucu arayı kapatmaya başladı. Maç 9-10 devam ederken Burdur İlkadım  Gazetesi sahibi Mustafa Arslan’ın torunu Mustafa Arslan maçın son on dakikasında maça girerek sol taraftan gelişen atak sonucu ayağına gelen pası iyi değerlendirerek maçın beraberlik golünü kaydederek maçın sonucunu belirledi  Rektör KORKMAZ Gerçekleştirilen organizasyonun beraberlikle sonuçlanmasının MAKÜ ile Basın dostluğunun güzel bir örneği olduğunu belirterek onlar bizim dostlarımız centilmenliğin en güzelini burada birlikte sağladık Böylesi organizasyonların devamını dilediğini söyledi. Dostluk maçının başlangıcında Burdur İlkadım Gazetesi sahibi Mustafa ASLAN’a basın mesleğinde gösterdiği ağabeylik nedeniyle aynı güne  denk gelen 69 yaş günü için sürpriz bir doğum günü kutlaması da saha içinde takım arkadaşları ve rakip takım oyuncularıyla kutlama yapıldı.iti takım oyuncuları da Mustafa Arslan’a nice sağlıklı yaş günleri dileğinde bulundular.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yönetimi ile Burdur’da görev yapmakta olan yazılı, görsel ve internet medyasından oluşan basın mensupları gerçekleştirilen futbol karşılaşmasında dostluk kazandı

Sosyal Bilimler MYO halı sahasında gerçekleşen karşılaşmaya Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ ve Kurumsal İletişim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur BİROL’un da yer aldığı MAKÜ Yönetimi Takımı, yeşil sahada sıkı bir mücadeleye girdi. Burdur Basın Takımının da mücadeleyi bırakmadığı maç 10-10 skorla berabere sonuçlandı.

Basın adına sahaya çıkan oyuncular; Kürşat Yılmaz, Kemal Taraşlı Mustafa Arslan, Filiz Eryılmaz, Mesut Madan, Küçük Mustafa Arslan, Özgür Doğan, Cemalettin Bektaş, Hasan Ali Daldal Şerkan Şimşek ve diğer oyuncular. Gösterdikleri üstün oyun gücüyle futbol da olması gereken centilmenlik anlayışı ile sahadan ayrıldılar.

                              İKİ TAKIM DA OYUNU DENGEDE GÖTÜRDÜ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halı saha tesislerinde  gerçekleşen futbol karşılaşmasında üniversite futbol takımı ilk yarı da üstün performans göstermesine karşılık futbolun centilmenliğine yakışan şekilde bir şekilde oyun ortaya koydular. Basın mensuplarından oluşan futbol takımı ikinci yarıda güçlü bir oyun performansı ile oyun ortaya koyması ve takımın güçlü oyun kurucularını sahaya sürmesi sonucu arayı kapatmaya başladı. Maç 9-10 devam ederken Burdur İlkadım  Gazetesi sahibi Mustafa Arslan’ın torunu Mustafa Arslan maçın son on dakikasında maça girerek sol taraftan gelişen atak sonucu ayağına gelen pası iyi değerlendirerek maçın beraberlik golünü kaydederek maçın sonucunu belirledi  Rektör KORKMAZ Gerçekleştirilen organizasyonun beraberlikle sonuçlanmasının MAKÜ ile Basın dostluğunun güzel bir örneği olduğunu belirterek onlar bizim dostlarımız centilmenliğin en güzelini burada birlikte sağladık Böylesi organizasyonların devamını dilediğini söyledi.

Dostluk maçının başlangıcında Burdur İlkadım Gazetesi sahibi Mustafa ASLAN’a basın mesleğinde gösterdiği ağabeylik nedeniyle aynı güne  denk gelen 69 yaş günü için sürpriz bir doğum günü kutlaması da saha içinde takım arkadaşları ve rakip takım oyuncularıyla kutlama yapıldı.iti takım oyuncuları da Mustafa Arslan’a nice sağlıklı yaş günleri dileğinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.