“BAŞKA BİR TARIM MÜMKÜN” DEDİLER…

GÜNDEM 15.08.2021 - 17:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3340+ kez okundu.
 

“BAŞKA BİR TARIM MÜMKÜN” DEDİLER…

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Örgütü bugün Türkiye’nin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan İnsuyu Havzasında Merkez köylerde çiftçileri ve tarlada çalışan emekçileri ziyaret etti.
CHP Merkez İlçe Örgütünün ziyaretlerine Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis Üyesi Atam Gülcü, İl genel Meclis Üyeleri Hasan Yalçın, Hakan Açar, eski İl genel Meclis Üyesi Ecevit Alan da katıldı. Ziyarete Fasulye halinden başlayan CHP heyeti çiftçinin, nakliyecinin ve tarlada çalışan emekçilerin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Kuraklığın her geçen gün etkisini daha fazla hissettirdiğini ve gün geçtikçe yer altı su kaynaklarının seviyelerinin düşmesinden kaynaklı olarak zaman zaman yaşanan üretim sıkıntılarını dinleyen CHP’li heyet gelecekteki tarım politikalarını anlattı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise çiftçiye İzmir Büyükşehir Belediyesinin “Başka bir tarım mümkün” projesini anlattı. Ardından üretici Muzaffer Akkoç’u İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile telefonda görüştürerek projenin nasıl uygulanabileceği hakkında kısa olarak bilgilendirdi. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesinin “Başka Tarım Mümkün” projesinin faydalarının çiftçi üzerindeki olumlu etkileri konuşulunca Başkan Ercengiz İzmir B.B Tunç Soyer’den söz alarak proje koordinatörü İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay’ın Burdur’a gelerek bölge çiftçilerini bilgilendirmek ve projenin başlanabilmesi için gerekli hazırlıkların yapılması konusunda söz aldı.  
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Örgütü bugün Türkiye’nin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan İnsuyu Havzasında Merkez köylerde çiftçileri ve tarlada çalışan emekçileri ziyaret etti.

CHP Merkez İlçe Örgütünün ziyaretlerine Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis Üyesi Atam Gülcü, İl genel Meclis Üyeleri Hasan Yalçın, Hakan Açar, eski İl genel Meclis Üyesi Ecevit Alan da katıldı. Ziyarete Fasulye halinden başlayan CHP heyeti çiftçinin, nakliyecinin ve tarlada çalışan emekçilerin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Kuraklığın her geçen gün etkisini daha fazla hissettirdiğini ve gün geçtikçe yer altı su kaynaklarının seviyelerinin düşmesinden kaynaklı olarak zaman zaman yaşanan üretim sıkıntılarını dinleyen CHP’li heyet gelecekteki tarım politikalarını anlattı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise çiftçiye İzmir Büyükşehir Belediyesinin “Başka bir tarım mümkün” projesini anlattı. Ardından üretici Muzaffer Akkoç’u İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile telefonda görüştürerek projenin nasıl uygulanabileceği hakkında kısa olarak bilgilendirdi.

Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesinin “Başka Tarım Mümkün” projesinin faydalarının çiftçi üzerindeki olumlu etkileri konuşulunca Başkan Ercengiz İzmir B.B Tunç Soyer’den söz alarak proje koordinatörü İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay’ın Burdur’a gelerek bölge çiftçilerini bilgilendirmek ve projenin başlanabilmesi için gerekli hazırlıkların yapılması konusunda söz aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.