BAŞKAN ADEM "AK PARTİ NİĞDE'DE OY KAYGISINA DÜŞTÜ"

SİYASET 16.09.2022 - 10:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3215+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADEM "AK PARTİ NİĞDE'DE OY KAYGISINA DÜŞTÜ"

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, AK Parti ve TÜGVA hakkında iddialar ortaya atarak "AK Parti siyasi ve oy kaygısıyla devlet kurumlarının dengesiyle oynuyor" dedi.
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürünün bir yıl içerisinde 4 kez değiştirilmesini eleştirdi. Müdür atamaları ile ilgili Ak Parti ve TÜGVA hakkında iddialar ortaya atan Başkan Adem, "AK Parti siyasi ve oy kaygısıyla devlet kurumlarının dengesiyle oynuyor" dedi. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, yaptığı basın toplantısıyla Niğde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde yapılan atamaları eleştirdi. İlgili kurumun bir yıl içerisinde 4 kez değişmesini "Siyasi ve oy kaygısı olarak değerlendiren Başkan Adem Ak Parti ve kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı hakkında iddialar ortaya attı. Ak Parti'nin devletin kurumlarını siyasi emelleri için kullandığını dile getiren Başkan Erhan Adem, " Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 20 Eylül 2021 tarihinden itibaren 4 defa değiştirilmiştir. Şimdi ki gelen müdür AK Parti Gençlik Kollarından yetişmiş olup, TÜGVA ile beraber 4 tane proje geliştirmiş bir kişidir. Daha önceki müdürler acaba AK Partinin verdiği projeleri onaylamadığı için mi görevlerinden alındı. Yani AK Parti'ye devşirilecek oyların önlerinde engel olduğu için mi alındı. Seçime kısa bir süre kala, niçin AK Parti Gençlik Kollarından yetişen bir şahsı İl Müdürü olarak tayin ettiniz? Nedeni bence şu ; Ak Partiye seçimlerde oy devşirmek için yapılan projelerin imzalanması daha kolay olacağı için böyle bir hamle yaptınız. Devletin kurumları siyasete malzeme yapılamaz. Devlet kurumları siyasi partilere değil, halka hizmet için kurulmuş oluşumlardır. Kurumların dengesiyle oynayarak halka zarar veriyorsunuz. Halkı görmezden gelemezsiniz." şeklinde konuştu.  
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, AK Parti ve TÜGVA hakkında iddialar ortaya atarak "AK Parti siyasi ve oy kaygısıyla devlet kurumlarının dengesiyle oynuyor" dedi.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürünün bir yıl içerisinde 4 kez değiştirilmesini eleştirdi. Müdür atamaları ile ilgili Ak Parti ve TÜGVA hakkında iddialar ortaya atan Başkan Adem, "AK Parti siyasi ve oy kaygısıyla devlet kurumlarının dengesiyle oynuyor" dedi.
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, yaptığı basın toplantısıyla Niğde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde yapılan atamaları eleştirdi. İlgili kurumun bir yıl içerisinde 4 kez değişmesini "Siyasi ve oy kaygısı olarak değerlendiren Başkan Adem Ak Parti ve kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı hakkında iddialar ortaya attı.

Ak Parti'nin devletin kurumlarını siyasi emelleri için kullandığını dile getiren Başkan Erhan Adem, " Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 20 Eylül 2021 tarihinden itibaren 4 defa değiştirilmiştir. Şimdi ki gelen müdür AK Parti Gençlik Kollarından yetişmiş olup, TÜGVA ile beraber 4 tane proje geliştirmiş bir kişidir. Daha önceki müdürler acaba AK Partinin verdiği projeleri onaylamadığı için mi görevlerinden alındı. Yani AK Parti'ye devşirilecek oyların önlerinde engel olduğu için mi alındı. Seçime kısa bir süre kala, niçin AK Parti Gençlik Kollarından yetişen bir şahsı İl Müdürü olarak tayin ettiniz? Nedeni bence şu ; Ak Partiye seçimlerde oy devşirmek için yapılan projelerin imzalanması daha kolay olacağı için böyle bir hamle yaptınız. Devletin kurumları siyasete malzeme yapılamaz. Devlet kurumları siyasi partilere değil, halka hizmet için kurulmuş oluşumlardır. Kurumların dengesiyle oynayarak halka zarar veriyorsunuz. Halkı görmezden gelemezsiniz." şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.