BAŞKAN ADEM, "CHP HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDA OLACAK"

SİYASET 01.09.2022 - 13:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4444+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADEM, "CHP HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDA OLACAK"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’de üniversite sınavında il genelinde dereceye girerek başarı elde eden öğrencileri evlerinde ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "CHP olarak gençlerimize ve başarılara önem veriyoruz. CHP hükümetinde gençlerimizin eğitimle başarılı olmaları için gerekli tüm desteği vereceğiz" dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’de üniversite sınavında il genelinde dereceye girerek başarı elde eden Doğukan Nebili, Mertcan Kumak, Doğukan İleri ve öğrencilerin aileleri ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, başarılı öğrencilere bilgisayar hediye etti. CHP Liderinin öğrenci ziyareti hakkında bilgi veren CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "Üniversite sınavında başarılı olan Niğdeli gençlerimizi  evlerinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerimiz işle birlikte ziyaret ettik. Genç kardeşlerimizi tebrik ediyor, daha büyük başarılar diliyoruz. Bizi evinde ağırlayan sayın Nebili ailesine teşekkür ederiz. CHP olarak gençlerimize ve başarılarına önem veriyoruz. Türkiye'nin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerimizin başarısı için CHP olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Gençlerin başarısı ülkemizin ilerlemesi anlamına geliyor. Partimizin gençler için yatırımları ve politikaları hazırdır. CHP iktidarında gençlerimiz Dünya'daki emsallerini başarılarıyla geride bırakacaktır." şeklinde konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’de üniversite sınavında il genelinde dereceye girerek başarı elde eden öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "CHP olarak gençlerimize ve başarılara önem veriyoruz. CHP hükümetinde gençlerimizin eğitimle başarılı olmaları için gerekli tüm desteği vereceğiz" dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’de üniversite sınavında il genelinde dereceye girerek başarı elde eden Doğukan Nebili, Mertcan Kumak, Doğukan İleri ve öğrencilerin aileleri ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, başarılı öğrencilere bilgisayar hediye etti.

CHP Liderinin öğrenci ziyareti hakkında bilgi veren CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "Üniversite sınavında başarılı olan Niğdeli gençlerimizi  evlerinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerimiz işle birlikte ziyaret ettik. Genç kardeşlerimizi tebrik ediyor, daha büyük başarılar diliyoruz. Bizi evinde ağırlayan sayın Nebili ailesine teşekkür ederiz. CHP olarak gençlerimize ve başarılarına önem veriyoruz. Türkiye'nin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerimizin başarısı için CHP olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Gençlerin başarısı ülkemizin ilerlemesi anlamına geliyor. Partimizin gençler için yatırımları ve politikaları hazırdır. CHP iktidarında gençlerimiz Dünya'daki emsallerini başarılarıyla geride bırakacaktır." şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.