BAŞKAN AKBULUT: SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ

SİYASET 23.08.2021 - 14:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4010+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKBULUT: SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşireye yönelik saldırıyı kınadı.
Burdur Devlet Hastanesi’ne gelen aile, 16 yaşındaki çocuklarına enjeksiyon yapılması sırasında çocuğun kolunu acıttığı gerekçesiyle görevli hemşirelere saldırmıştı. Olayla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “Burdur Devlet Hastanemizde, enjeksiyon yapılan çocuğunun kolu acıdığı gerekçesiyle bir hemşiremiz saldırıya uğruyor. Çocuğunun canı yandığı gerekçesiyle bir kadının bir sağlık çalışanının canını acıtmaya çalışmak hangi vicdanla ifade edilebilir, bilemiyorum. Saldırıya uğrayan hemşiremize, güvenlik görevlilerimize ve tüm sağlık camiasına geçmiş olsun. Sağlıkçılarımıza yönelik bu tür saldırıyı kınıyorum” dedi. Şiddet haberlini görmekten üzüntü duyduklarını dile getiren Başkan Akbulut, “Sağlık Emekçilerimize yönelik şiddet haberlerini görmek bizleri derinden üzüyor. Ancak yaşanan son hadisenin kardeşliğin, birlik ve berberliğin şehri Burdur’umuz da olması üzüntümüzü daha da arttırmıştır. Bu tür hadiseleri umuyoruz bir daha yaşamayız” şeklinde konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşireye yönelik saldırıyı kınadı.

Burdur Devlet Hastanesi’ne gelen aile, 16 yaşındaki çocuklarına enjeksiyon yapılması sırasında çocuğun kolunu acıttığı gerekçesiyle görevli hemşirelere saldırmıştı.
Olayla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, “Burdur Devlet Hastanemizde, enjeksiyon yapılan çocuğunun kolu acıdığı gerekçesiyle bir hemşiremiz saldırıya uğruyor. Çocuğunun canı yandığı gerekçesiyle bir kadının bir sağlık çalışanının canını acıtmaya çalışmak hangi vicdanla ifade edilebilir, bilemiyorum. Saldırıya uğrayan hemşiremize, güvenlik görevlilerimize ve tüm sağlık camiasına geçmiş olsun. Sağlıkçılarımıza yönelik bu tür saldırıyı kınıyorum” dedi.

Şiddet haberlini görmekten üzüntü duyduklarını dile getiren Başkan Akbulut, “Sağlık Emekçilerimize yönelik şiddet haberlerini görmek bizleri derinden üzüyor. Ancak yaşanan son hadisenin kardeşliğin, birlik ve berberliğin şehri Burdur’umuz da olması üzüntümüzü daha da arttırmıştır. Bu tür hadiseleri umuyoruz bir daha yaşamayız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.