BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 27.08.2021 - 14:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3698+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurulmasında büyük bir öneme sahiptir.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında şanlı Türk ordusunun, 26 Ağustos günü başlayıp 30 Ağustos günü zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurulmasında büyük bir öneme sahiptir. Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. Bu destanla birlikte milletimiz bağımsız ve özgür yeni bir Türk devleti kurma iradesini tüm dünyaya göstermiştir. 30 Ağustos'ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgenin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline gelmiştir. Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderin ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir. Büyük zaferin 99. yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların bedelini canlarıyla, kanlarıyla, alın terleriyle ödeyen ve bizlere bırakan Aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.  
Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurulmasında büyük bir öneme sahiptir.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında şanlı Türk ordusunun, 26 Ağustos günü başlayıp 30 Ağustos günü zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurulmasında büyük bir öneme sahiptir.

Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. Bu destanla birlikte milletimiz bağımsız ve özgür yeni bir Türk devleti kurma iradesini tüm dünyaya göstermiştir.

30 Ağustos'ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgenin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline gelmiştir.

Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderin ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir.

Büyük zaferin 99. yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların bedelini canlarıyla, kanlarıyla, alın terleriyle ödeyen ve bizlere bırakan Aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.