BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL “BUCAK OLARAK BOZKURT HALKININ YANINDAYIZ,

YAŞAM 03.09.2021 - 17:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4365+ kez okundu.
 

BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL “BUCAK OLARAK BOZKURT HALKININ YANINDAYIZ,

Bucak Belediyesi geçtiğimiz haftalarda sel felaketine maruz kalan Kastamonu ilinin Bozkurt ilçesinde destek olmak için seferber oldu.
Geçtiğimiz hafta İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekip ve bir arazöz Bozkurt’ta çalışmalara başlamıştı.Başkan Emrullah Ünal  beraberindeki heyetle Bozkurt’a giderek çalışmalara destek verdi.    Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Ülke olarak geçtiğimiz ay bir taraftan orman yangınları, bir taraftan sel felaketleri ile sarsıldık. Bucak Belediyesi olarak Manavgat, Sütçüler, Muğla ve İlçemiz Çobanpınar köyü Sarıdere mevkiinde çıkan orman yangınlarında tüm gücümüz ve imkanlarımızla mücadele ettik. Akdeniz ve Ege orman yangınlarıyla mücadele ederken, Karadeniz bölgesi de yağmur ve sel ile mücadele ediyordu. Sel felaketinin yaşandığı Bozkurt ilçesine de yaraların sarılmasına destek olmak personellerimizle birlikte geçtiğimiz hafta arazöz aracımızı göndermiştik. Şimdide Bucak Belediye Meclis üyelerimiz, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz ve Ak Parti Bucak İlçe teşkilatı üyelerimiz ile birlikte Bozkurt’tayız. Burada yaşanan felaketin boyutu tartışılmaz derecede büyük. Hep birlikte el ele verip Bu felaketin üstesinden geleceğiz. Yaraları elbirliği ile saracağız. Bozkurtta görev yapan ekiplere ve Bozkurt halkına Bucak Salebi ikram ediyoruz. ” dedi. KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR BOZKURT’TA Dört günlük Türkiye programı kapsamında Kastamonu Bozkurt ilçesine Gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bozkurt’ta İçiİşleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Yapılan toplantıya Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve Bucak Heyeti de katıldı.      
Bucak Belediyesi geçtiğimiz haftalarda sel felaketine maruz kalan Kastamonu ilinin Bozkurt ilçesinde destek olmak için seferber oldu.

Geçtiğimiz hafta İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekip ve bir arazöz Bozkurt’ta çalışmalara başlamıştı.Başkan Emrullah Ünal  beraberindeki heyetle Bozkurt’a giderek çalışmalara destek verdi.   

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Ülke olarak geçtiğimiz ay bir taraftan orman yangınları, bir taraftan sel felaketleri ile sarsıldık. Bucak Belediyesi olarak Manavgat, Sütçüler, Muğla ve İlçemiz Çobanpınar köyü Sarıdere mevkiinde çıkan orman yangınlarında tüm gücümüz ve imkanlarımızla mücadele ettik. Akdeniz ve Ege orman yangınlarıyla mücadele ederken, Karadeniz bölgesi de yağmur ve sel ile mücadele ediyordu. Sel felaketinin yaşandığı Bozkurt ilçesine de yaraların sarılmasına destek olmak personellerimizle birlikte geçtiğimiz hafta arazöz aracımızı göndermiştik. Şimdide Bucak Belediye Meclis üyelerimiz, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz ve Ak Parti Bucak İlçe teşkilatı üyelerimiz ile birlikte Bozkurt’tayız. Burada yaşanan felaketin boyutu tartışılmaz derecede büyük. Hep birlikte el ele verip Bu felaketin üstesinden geleceğiz. Yaraları elbirliği ile saracağız. Bozkurtta görev yapan ekiplere ve Bozkurt halkına Bucak Salebi ikram ediyoruz. ” dedi.

KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR BOZKURT’TA

Dört günlük Türkiye programı kapsamında Kastamonu Bozkurt ilçesine Gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bozkurt’ta İçiİşleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Yapılan toplantıya Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve Bucak Heyeti de katıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.