BAŞKAN ERCENGİZ’DEN EVİ YANAN AİLEYE YARDIM ELİ

YAŞAM 07.04.2021 - 13:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3499+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN EVİ YANAN AİLEYE YARDIM ELİ

Burdur da Geçtiğimiz günlerde evi yanan aileye Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yardım elini uzattı.
Sakarya mahallesinde yaşamını sürdüren Bülent Ügdül, elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle 2 oda kullanılmaz hale geldi. Aileden gelen talep üzerine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, evin boyanması ve evin ihtiyaçlarının karşılanması için ekiplere talimat verdi. Yangın neticesinde 2 odası kullanılamaz hale gelen Bülent Ügdül’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ercengiz, “Bu elim kazada herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Tekrar geçmiş olsun” dedi. Evi yanan Bülent Ügdül, yardımlarından dolayı Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.  
Burdur da Geçtiğimiz günlerde evi yanan aileye Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yardım elini uzattı.

Sakarya mahallesinde yaşamını sürdüren Bülent Ügdül, elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle 2 oda kullanılmaz hale geldi. Aileden gelen talep üzerine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, evin boyanması ve evin ihtiyaçlarının karşılanması için ekiplere talimat verdi.

Yangın neticesinde 2 odası kullanılamaz hale gelen Bülent Ügdül’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ercengiz, “Bu elim kazada herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Tekrar geçmiş olsun” dedi.

Evi yanan Bülent Ügdül, yardımlarından dolayı Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.