BAŞKAN ERCENGİZ’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE

YAŞAM 11.03.2021 - 11:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3211+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, geçirdiği kaza sonucu engelli kalan İskender Fırat’a Tekerlekli sandalye hediye etti.
Ziyarette konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Sağ olsun muhtarım haber verdi. Senin bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacın varmış en azından havalar güzelleşiyor dışarıya çıkıp gezip dolaşabilmek için bizde sana bir araba getirdik. Başkan Ercengiz, hayatlarını başkalarının desteğine ihtiyaç duymadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz.  Köy ve mahalle muhtarlarımızın bizlere ulaşarak konuyu aktarmaları halinde her vatandaşımızın bu gibi ihtiyaçlarını biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bütün imkanlarımızı kullanarak yerine getirmeye bilhassa engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ön plana alarak karşılamak için çaba gösterdik. Bu arabayı sana verelim hiç olmazsa bu yataktan kalkarak dışarı çıkıp temiz havaya çıkarsın. Güle güle kullan” dedi
Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, geçirdiği kaza sonucu engelli kalan İskender Fırat’a Tekerlekli sandalye hediye etti.

Ziyarette konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Sağ olsun muhtarım haber verdi. Senin bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacın varmış en azından havalar güzelleşiyor dışarıya çıkıp gezip dolaşabilmek için bizde sana bir araba getirdik. Başkan Ercengiz, hayatlarını başkalarının desteğine ihtiyaç duymadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz.

 Köy ve mahalle muhtarlarımızın bizlere ulaşarak konuyu aktarmaları halinde her vatandaşımızın bu gibi ihtiyaçlarını biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bütün imkanlarımızı kullanarak yerine getirmeye bilhassa engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ön plana alarak karşılamak için çaba gösterdik. Bu arabayı sana verelim hiç olmazsa bu yataktan kalkarak dışarı çıkıp temiz havaya çıkarsın. Güle güle kullan” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.