BAŞKAN ERCENGİZ’İN 23 NİSAN MESAJI

ÇOCUK 20.04.2018 - 17:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4101+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN 23 NİSAN MESAJI

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin göstergesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.
23 Nisan sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, Türk Milleti’nin hâkimiyetini herkese ilan ettiği gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmesi, onun bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza verdiği önemin bir ifadesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk hem gelecek kuşaklara egemenlik ve bağımsızlık kavramını daha çocuk yaşta aşılamayı hem de laik Türkiye Cumhuriyetin geleceğini güvence altına almayı hedeflemiştir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en büyük sorumluluğumuzdur. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, bu özel günü bizlere armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum"  
“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin göstergesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

23 Nisan sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, Türk Milleti’nin hâkimiyetini herkese ilan ettiği gündür.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmesi, onun bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza verdiği önemin bir ifadesidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk hem gelecek kuşaklara egemenlik ve bağımsızlık kavramını daha çocuk yaşta aşılamayı hem de laik Türkiye Cumhuriyetin geleceğini güvence altına almayı hedeflemiştir.

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en büyük sorumluluğumuzdur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, bu özel günü bizlere armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.