BAŞKAN ERCENGİZ’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 07.05.2022 - 12:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4318+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ercengiz mesajında şu ifadelere yer verdi:
Toplumumuzun temelini oluşturan, aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştüren, hayatımız boyunca destekçimiz, yol göstericimiz olan her şeyden önce karşılıksız sevgi ve fedakârlığın en büyük simgesi olan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ne iş yaparsak yapalım, kaç yaşında olursak olalım doğduğumuz ilk andan itibaren annelerimiz varlığı ile öğrettikleri ile en büyük dayanağımızdır. En güzel anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Bu yüzden hiçbir hediyenin anne sevgisinin üzerinde olmadığı unutulmamalıdır. Canımız, başımızın tacı, hayallerimize umut veren annelerimize layık evlatlar olmak; yaşadığımız hayat boyunca gurur duyacakları başarılara imza atmak, toplum olarak bizlere düşen en önemli görevdir. Başta, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu olan tüm şehit annelerinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor, saygıyla ellerinden öpüyorum.” dedi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ercengiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

Toplumumuzun temelini oluşturan, aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştüren, hayatımız boyunca destekçimiz, yol göstericimiz olan her şeyden önce karşılıksız sevgi ve fedakârlığın en büyük simgesi olan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ne iş yaparsak yapalım, kaç yaşında olursak olalım doğduğumuz ilk andan itibaren annelerimiz varlığı ile öğrettikleri ile en büyük dayanağımızdır.

En güzel anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Bu yüzden hiçbir hediyenin anne sevgisinin üzerinde olmadığı unutulmamalıdır.

Canımız, başımızın tacı, hayallerimize umut veren annelerimize layık evlatlar olmak; yaşadığımız hayat boyunca gurur duyacakları başarılara imza atmak, toplum olarak bizlere düşen en önemli görevdir. Başta, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu olan tüm şehit annelerinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor, saygıyla ellerinden öpüyorum.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.