BAŞKAN ERCENGİZ’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 11.05.2021 - 11:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3547+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı
İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Dünyayı ve ülkemizi saran salgına karşı omuz omuza bir mücadele verirken, zorda olanın halinden anlayıp el vermek, sahip olduklarımızın kıymetini bilmek ve şükretmek, birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirerek aramızdaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek, bu manevi iklimde daha büyük bir anlam kazandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz.

Dünyayı ve ülkemizi saran salgına karşı omuz omuza bir mücadele verirken, zorda olanın halinden anlayıp el vermek, sahip olduklarımızın kıymetini bilmek ve şükretmek, birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirerek aramızdaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek, bu manevi iklimde daha büyük bir anlam kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.