BAŞKAN ERCENGİZ KORONAVİRÜS İÇİN UYARDI VE NAYLON POŞETE SAVAŞ AÇTI

GÜNDEM 30.03.2021 - 15:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4071+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ KORONAVİRÜS İÇİN UYARDI VE NAYLON POŞETE SAVAŞ AÇTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Salı pazarında esnafları ziyaret etti. Vatandaşları Pazar da naylon kullanma yerine bez torba kullanmalarını tavsiye etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek’inde katılımı ile Pazar içinde günlük satışlarını yapan pazarcı esnafını ziyaret etti. Sosyal İşler ve Kültür Müdürlüğü tarafından tedarik edilen Pazar torbalarının dağıtımı yanında maske ve yanında Ramazan imsakiyesi dağıttı. Vatandaşlara: Maske, Mesafe ve Hijyen konularında uyarılarda bulundu. Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Halk Pazarı gezisi sonrasında Burdur da koronavirüs hastalığının gösterilen çaba sonrasında kırmızıdan turuncuya dönüştüğünü belirterek hastalığın hızının yayılması döneminde bizim yavaşlamış olması toplumumuzun başarı ama bunu bir rehavete dönüşmemesidir. Bu konuda kurallar belli Maske, Mesafe, ve Hijyen kurallarıdır. Alanları doğru kullanmak ve kısa süre içinde hastalığın üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bu gün biz Salı pazarında hem geri dönüşüme katkı olması hem de plastik kullanımını en aza indirme adına bez poşetlerimizi dağıtmaya başladık. Biliyoruz Pazar harcının tamamını karşılamaz ama çevre kirliliğinin kaynağını oluşturan plastik kullanımının belli ölçüde geçebilir. Yaklaşan Ramazan dolaysıyla Vatandaşımıza yardımcı olacağına inandığımız imsakiyeleri de bastırdık vatandaşımızın titizliği ile de ramazan ayında çağın vebası olarak adlandırılan “Coronavirüs” hastalığının yayılmasını azaltarak daha sağlıklı günleri yakalayacağımız günleri göreceğiz Başkan Ercengiz’e gazetecilerin koronavirüs önlemlerinin turuncu renkten mavi’ye dönüşmesi için ne gibi çalışmalar yapacaksınız sorusuna biz belediye olarak elimizden gelen her türlü tedbiri alıyoruz. Bu konuda vatandaşımızın biraz daha sorumlu biraz daha tehlikenin bilincinde olması çok önemli. Tabi ki devletimize düşen en önemli konu aşılama hızını artırmaktır. Aşılamanın ötesinde bizim de hastalığın hızını düşürmemiz de mümkün görünüyor. Burdur halkına ben her fırsatta teşekkür ediyorum. Bunun için mücadeleye başladığız andan itibaren özellikle maske konusunda oldukça istikrarlı gidiyor Burdur da havaların ısınması hastalığın yayılması açısından bir handikap vatandaşımızın alana çıkması yeniden sosyalleşmesi isteği ile bir arada olması hastalığın yayılmasını tetikleyici bir unsur olarak da görünmektedir. Bu konuda da halkımızdan dikkat ve gayreti rica ediyoruz biz bu hastalığın üstesinden geleceğiz. Son hastamız sağlığına konuşuncaya kadar da sorun çözüldü diyemeyiz  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Salı pazarında esnafları ziyaret etti. Vatandaşları Pazar da naylon kullanma yerine bez torba kullanmalarını tavsiye etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek’inde katılımı ile Pazar içinde günlük satışlarını yapan pazarcı esnafını ziyaret etti. Sosyal İşler ve Kültür Müdürlüğü tarafından tedarik edilen Pazar torbalarının dağıtımı yanında maske ve yanında Ramazan imsakiyesi dağıttı. Vatandaşlara: Maske, Mesafe ve Hijyen konularında uyarılarda bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Halk Pazarı gezisi sonrasında Burdur da koronavirüs hastalığının gösterilen çaba sonrasında kırmızıdan turuncuya dönüştüğünü belirterek hastalığın hızının yayılması döneminde bizim yavaşlamış olması toplumumuzun başarı ama bunu bir rehavete dönüşmemesidir. Bu konuda kurallar belli Maske, Mesafe, ve Hijyen kurallarıdır. Alanları doğru kullanmak ve kısa süre içinde hastalığın üstesinden geleceğimize inanıyorum.

Bu gün biz Salı pazarında hem geri dönüşüme katkı olması hem de plastik kullanımını en aza indirme adına bez poşetlerimizi dağıtmaya başladık. Biliyoruz Pazar harcının tamamını karşılamaz ama çevre kirliliğinin kaynağını oluşturan plastik kullanımının belli ölçüde geçebilir. Yaklaşan Ramazan dolaysıyla Vatandaşımıza yardımcı olacağına inandığımız imsakiyeleri de bastırdık vatandaşımızın titizliği ile de ramazan ayında çağın vebası olarak adlandırılan “Coronavirüs” hastalığının yayılmasını azaltarak daha sağlıklı günleri yakalayacağımız günleri göreceğiz

Başkan Ercengiz’e gazetecilerin koronavirüs önlemlerinin turuncu renkten mavi’ye dönüşmesi için ne gibi çalışmalar yapacaksınız sorusuna biz belediye olarak elimizden gelen her türlü tedbiri alıyoruz. Bu konuda vatandaşımızın biraz daha sorumlu biraz daha tehlikenin bilincinde olması çok önemli. Tabi ki devletimize düşen en önemli konu aşılama hızını artırmaktır. Aşılamanın ötesinde bizim de hastalığın hızını düşürmemiz de mümkün görünüyor. Burdur halkına ben her fırsatta teşekkür ediyorum. Bunun için mücadeleye başladığız andan itibaren özellikle maske konusunda oldukça istikrarlı gidiyor Burdur da havaların ısınması hastalığın yayılması açısından bir handikap vatandaşımızın alana çıkması yeniden sosyalleşmesi isteği ile bir arada olması hastalığın yayılmasını tetikleyici bir unsur olarak da görünmektedir. Bu konuda da halkımızdan dikkat ve gayreti rica ediyoruz biz bu hastalığın üstesinden geleceğiz. Son hastamız sağlığına konuşuncaya kadar da sorun çözüldü diyemeyiz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.