BAŞKAN ERCENGİZ ÖĞRENCİLERE KARŞI SÖZÜNÜ TUTTU

EĞİTİM 20.01.2022 - 17:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3346+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ÖĞRENCİLERE KARŞI SÖZÜNÜ TUTTU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’ne verdiği masa tenisi sözünü tuttu
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Masa Tenisi Şampiyonu Büşra Özdemir ve Ayşe Nur Doğanın okul için talep ettikleri masa tenisini teslim ederek maç yaptı Maç sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Ortaokul ve Lise öğrenimimizi tamamladığımız Anadolu Lisesi’nde Burdur Şampiyonu masa tenisçi kızlarımız Büşra ve Ayşe Nur’a sözümüz olan bir masayı kazandırarak o masada maç yaptık. Yenebilmek mümkün değil. Öğretmenlerimize uğrayarak kendilerini selamladık. Teşekkür ediyoruz” dedi. Okul Müdürü Hüseyin Işık “ Okulumuza yapmış olduğunuz ziyaret ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Işık ziyaret anısına Başkan Ercengiz’e 1990-1991 yıllarındaki öğrencilik resmi bulunan anmalık hediye etti  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’ne verdiği masa tenisi sözünü tuttu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Masa Tenisi Şampiyonu Büşra Özdemir ve Ayşe Nur Doğanın okul için talep ettikleri masa tenisini teslim ederek maç yaptı

Maç sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Ortaokul ve Lise öğrenimimizi tamamladığımız Anadolu Lisesi’nde Burdur Şampiyonu masa tenisçi kızlarımız Büşra ve Ayşe Nur’a sözümüz olan bir masayı kazandırarak o masada maç yaptık. Yenebilmek mümkün değil. Öğretmenlerimize uğrayarak kendilerini selamladık. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul Müdürü Hüseyin Işık “ Okulumuza yapmış olduğunuz ziyaret ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Işık ziyaret anısına Başkan Ercengiz’e 1990-1991 yıllarındaki öğrencilik resmi bulunan anmalık hediye etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.