BAŞKAN ERCENGİZ; OKULLARI ZİYARET ETTİ

EĞİTİM 08.01.2020 - 15:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2968+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; OKULLARI ZİYARET ETTİ

Öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak için eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle sohbet edip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Çayboyu Teknik Meskek Lisesi, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Mehmetçik Ortaokullarındaki yönetici ve öğretmenlerle bir araya geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yönetici ve Öğretmenlere Burdur Belediyesinin proje ve çalışmaları hakkında bilgi vererek "Okullarımıza Belediyemizin imkânları doğrultusunda destek vermeye gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarını rahatça sürdürebilmelerini arzu ediyoruz. Bunu sağlamak amacıyla da eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle sohbet edip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Bizleri ağırlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak için eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle sohbet edip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Çayboyu Teknik Meskek Lisesi, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Mehmetçik Ortaokullarındaki yönetici ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yönetici ve Öğretmenlere Burdur Belediyesinin proje ve çalışmaları hakkında bilgi vererek "Okullarımıza Belediyemizin imkânları doğrultusunda destek vermeye gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarını rahatça sürdürebilmelerini arzu ediyoruz. Bunu sağlamak amacıyla da eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle sohbet edip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Bizleri ağırlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.