BAŞKAN ERCENGİZ: PAZARLAR HALKIN ALIM GÜCÜNÜ ETKİLİYOR

GÜNDEM 29.04.2022 - 15:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3175+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ: PAZARLAR HALKIN ALIM GÜCÜNÜ ETKİLİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazarcılar Odası Başkanı ile yukarı pazarda kurulan Cuma Pazarını ziyaret eti.
Burdur Ulu Cami civarında kurulan Cuma Pazarını gezen Başkan Ercengiz “ Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanımız Tuncay Başkan ile Cuma Pazarını ilk olarak bir8likte gezerek esnafımızı ve halkımızı ziyaret ettik. Yaz mevsimi ürünü yaş sebze ve meyvenin pazara gelmesi nedeniyle Fiyatlar biraz gerilemiş olsa da yine de tüketicinin alım gücünü etkilemektedir. Pazardaki ürün fiyatlarının yüksek olması nedeniyle, esnafımız pazara alışveriş yapan müşterinin azlığı satış yapamadıklarını dile getirirken pazarda haftalık olarak ihtiyaçlarını almaya çalışan emekli vatandaşlarımız ile düşük gelirli vatandaşımızın ise halen alım gücünün üstünde olması nedeniyle ihtiyaçlarını kıstıklarını belirttiler vatandaşımızın temennisi pazardaki ateşin daha da düşmesi pazarı yaz sezonda ise hareketlendirecektir. Hayırlı cumalar” dedi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazarcılar Odası Başkanı ile yukarı pazarda kurulan Cuma Pazarını ziyaret eti.

Burdur Ulu Cami civarında kurulan Cuma Pazarını gezen Başkan Ercengiz “ Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanımız Tuncay Başkan ile Cuma Pazarını ilk olarak bir8likte gezerek esnafımızı ve halkımızı ziyaret ettik. Yaz mevsimi ürünü yaş sebze ve meyvenin pazara gelmesi nedeniyle Fiyatlar biraz gerilemiş olsa da yine de tüketicinin alım gücünü etkilemektedir.

Pazardaki ürün fiyatlarının yüksek olması nedeniyle, esnafımız pazara alışveriş yapan müşterinin azlığı satış yapamadıklarını dile getirirken pazarda haftalık olarak ihtiyaçlarını almaya çalışan emekli vatandaşlarımız ile düşük gelirli vatandaşımızın ise halen alım gücünün üstünde olması nedeniyle ihtiyaçlarını kıstıklarını belirttiler vatandaşımızın temennisi pazardaki ateşin daha da düşmesi pazarı yaz sezonda ise hareketlendirecektir. Hayırlı cumalar” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.