BAŞKAN ERCENGİZ; “ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ”

EĞİTİM 12.11.2019 - 15:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3101+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, vizelere hazırlanan üniversite öğrencilerini, etüt merkezini ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 8-14 Kasım tarihlerinde öğrencilerin vizelere en iyi şekilde hazırlanması için tahsis ettiği Burdur Belediyesi Konferans Salonunda oluşturulan etüt merkezini ziyaret etti.  Etüt merkezinde masaları başında ders çalışan öğrencilere moral veren Başkan Ercengiz, öğrencilere çorba ikramında bulunarak, yakından ilgilendi. Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “8-14 Kasım tarihlerinde Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonumuzu öğrencilerimize tahsis ettik. Görüyorum ki büyük bir katılım var, bu katılım bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimiz etüt merkezinden öğleyin 12.00 ve gece 00.00 saatlerine kadar faydalanabilirler. Burada öğrencilerimize gece çorbası, sıcak içecek ikramlarımız personelimiz tarafından yapılıyor. Öğrencilerimiz aynı zamanda ücretsiz internet ve şarj imkânlarından da yararlanıyor. Burdur Belediyesi olarak, eğitime katkılarımız devam edecektir. Öğrencimizin yanında, öğrencilerimiz isteklerini göz önünde bulunduran sosyal belediyecilik anlayışımızı hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve vizelere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi. Başkan Ercengiz, öğrencilerle bir süre daha sohbet ettikten sonra etüt merkezinden ayrıldı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, vizelere hazırlanan üniversite öğrencilerini, etüt merkezini ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 8-14 Kasım tarihlerinde öğrencilerin vizelere en iyi şekilde hazırlanması için tahsis ettiği Burdur Belediyesi Konferans Salonunda oluşturulan etüt merkezini ziyaret etti.  Etüt merkezinde masaları başında ders çalışan öğrencilere moral veren Başkan Ercengiz, öğrencilere çorba ikramında bulunarak, yakından ilgilendi.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “8-14 Kasım tarihlerinde Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonumuzu öğrencilerimize tahsis ettik. Görüyorum ki büyük bir katılım var, bu katılım bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimiz etüt merkezinden öğleyin 12.00 ve gece 00.00 saatlerine kadar faydalanabilirler. Burada öğrencilerimize gece çorbası, sıcak içecek ikramlarımız personelimiz tarafından yapılıyor. Öğrencilerimiz aynı zamanda ücretsiz internet ve şarj imkânlarından da yararlanıyor. Burdur Belediyesi olarak, eğitime katkılarımız devam edecektir. Öğrencimizin yanında, öğrencilerimiz isteklerini göz önünde bulunduran sosyal belediyecilik anlayışımızı hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve vizelere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Başkan Ercengiz, öğrencilerle bir süre daha sohbet ettikten sonra etüt merkezinden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.