BAŞKAN ERCENGİZ, ÜRETİCİLER İÇİN TUNÇ BAŞKAN’DAN SÖZÜ ALDI

GÜNDEM 15.08.2021 - 17:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3839+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, ÜRETİCİLER İÇİN TUNÇ BAŞKAN’DAN SÖZÜ ALDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Bugün Fasulye ve Domates üreticilerini ziyaret gerçekleştirdik.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halıcılar, Çatağıl ile Kurna Köyündeki Domates üreticileri ve Fasulye tarlalarında çalışan emekçileri ziyaret ederek, Köy Muhtarları ile durum değerlendirmesi yaptı. Ziyarette Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel Meclis Üyeleri Hakan Açar ve Hasan Yalçın, CHP Merkez İlçe Örgütü, Halıcılar, Çatağıl ve Kurna köyü muhtarları katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Bugün Fasulye ve Domates üreticilerini ziyaret gerçekleştirdik. Havzadaki azalan suyun neticesinde tarım verimliliğinin azalmış olmasını bizzat muhtarlarımızdan dinledik. Geçtiğimiz ay Burdur’umuzu ziyarete gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve muhtarlarımız ile birlikte bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizde Burdur’da tarıma destek verme adına, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenecek ürün desenini yetiştirmeleri halinde Devletin belirleyeceği birim fiyatının 3 katını İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ödeyeceğini ve ürün alım garantisinin sözünü verdi. Önümüzdeki günlerde İzmir’den gelecek konuklarımızla bu projeyi masaya yatıracağız. Kazanan üretici olacak, kazanan yeraltı su kaynakları olacak ‘Başka Bir Tarım Mümkün’ olacak” dedi.  
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Bugün Fasulye ve Domates üreticilerini ziyaret gerçekleştirdik.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halıcılar, Çatağıl ile Kurna Köyündeki Domates üreticileri ve Fasulye tarlalarında çalışan emekçileri ziyaret ederek, Köy Muhtarları ile durum değerlendirmesi yaptı.

Ziyarette Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel Meclis Üyeleri Hakan Açar ve Hasan Yalçın, CHP Merkez İlçe Örgütü, Halıcılar, Çatağıl ve Kurna köyü muhtarları katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Bugün Fasulye ve Domates üreticilerini ziyaret gerçekleştirdik. Havzadaki azalan suyun neticesinde tarım verimliliğinin azalmış olmasını bizzat muhtarlarımızdan dinledik. Geçtiğimiz ay Burdur’umuzu ziyarete gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve muhtarlarımız ile birlikte bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizde Burdur’da tarıma destek verme adına, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenecek ürün desenini yetiştirmeleri halinde Devletin belirleyeceği birim fiyatının 3 katını İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ödeyeceğini ve ürün alım garantisinin sözünü verdi. Önümüzdeki günlerde İzmir’den gelecek konuklarımızla bu projeyi masaya yatıracağız. Kazanan üretici olacak, kazanan yeraltı su kaynakları olacak ‘Başka Bir Tarım Mümkün’ olacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.