BAŞKAN ERKAN, KOCAALİLER’İ ZİYARET ETTİ

SİYASET 29.01.2021 - 12:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4520+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERKAN, KOCAALİLER’İ ZİYARET ETTİ

Kocaaliler beldesini ziyaret eden İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Kocaaliler Belediyesi tarafından beldede yapılan çalışmaları inceledi.
Burdur’un Kocaaliler Beldesi önemli bir ismi ağırladı. İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan ve il yöneticileri Kocaaliler’de belediyenin yaptığı çalışmaları inceledi. İncelemeler sırasında Başkan Erkan’a İYİ Partili Belediye Başkanı Selahatdin Gökce eşlik etti.  “İYİ BELEDİYECİLİK FARKINI ORTAYA KOYMUŞ” Ziyaret Programını sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Erkan, “Bugün Kocaaliler Belediye Başkanımız Sn. Selahatdin Gökce’yi ziyaret ettik. Yaptığı hizmetleri yerinde inceledik. İYİ belediyecilik farkını ortaya koymuş. Beldede çok önemli çalışmalar yürütülüyor. Vatandaşların da bu hizmetlerden memnun olduğu gözümüzden kaçmadı. Allah senden razı olsun Başkanım” ifadelerini kullandı.
Kocaaliler beldesini ziyaret eden İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Kocaaliler Belediyesi tarafından beldede yapılan çalışmaları inceledi.

Burdur’un Kocaaliler Beldesi önemli bir ismi ağırladı. İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan ve il yöneticileri Kocaaliler’de belediyenin yaptığı çalışmaları inceledi. İncelemeler sırasında Başkan Erkan’a İYİ Partili Belediye Başkanı Selahatdin Gökce eşlik etti.

 “İYİ BELEDİYECİLİK FARKINI ORTAYA KOYMUŞ”

Ziyaret Programını sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Erkan, “Bugün Kocaaliler Belediye Başkanımız Sn. Selahatdin Gökce’yi ziyaret ettik. Yaptığı hizmetleri yerinde inceledik. İYİ belediyecilik farkını ortaya koymuş. Beldede çok önemli çalışmalar yürütülüyor. Vatandaşların da bu hizmetlerden memnun olduğu gözümüzden kaçmadı. Allah senden razı olsun Başkanım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.