BAŞKAN OKULLARINA KAVUŞAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

EĞİTİM 07.09.2021 - 10:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3002+ kez okundu.
 

BAŞKAN OKULLARINA KAVUŞAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Okulların açılmasıyla birlikte öğrencileri yalnız bırakmayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Öğrencilerin morallerini yükseltmek amacı ile Onlarla birlikte sıralara oturarak bir süre ders anlatan Başkan Ünal, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Öğrencilerin ilk heyecanına ortak olan Başkan Emrullah Ünal, “Minik yavrularımızla, prens ve prenseslerimizle bir arada olduğumuz için çok mutluyuz. Sabah ailelerin heyecanını gördük. Bizler de bir takım hazırlıklar içerisinde çalışmalar yaptık. Temizlik, dezenfekte gibi miniklerimizin hassasiyeti ile alakalı önlemlerimizi aldık. Çünkü okullarını çok özlemişlerdi. Umarım bu eğitim, öğretim yılı hem başarılı olur, hem sağlıklı olur. Öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin büyük gayretiyle bu süreci atlatacağımıza eminiz. Biz de her daim yanlarında olacağız. Herkesin heyecanı gözlerinden okunuyor. Umarım çocuklarımızın eğitimi hızlı bir şekilde kayıplarını da gidererek devam edecektir. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Covid-19 pandemisi nedeniyle okullarından ayrı kalan öğrencilerin ilk gün heyecanı ise yüzlerinden okundu. COVİD-19 pandemisi nedeniyle uzun süre okullarından ayrı kalan öğrencilere eğitim-öğretim yılının ilk gününde Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından kırtasiye ürünleri, kek ve meyve suyu dağıtıldı.
Okulların açılmasıyla birlikte öğrencileri yalnız bırakmayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Öğrencilerin morallerini yükseltmek amacı ile Onlarla birlikte sıralara oturarak bir süre ders anlatan Başkan Ünal, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Öğrencilerin ilk heyecanına ortak olan Başkan Emrullah Ünal, “Minik yavrularımızla, prens ve prenseslerimizle bir arada olduğumuz için çok mutluyuz. Sabah ailelerin heyecanını gördük. Bizler de bir takım hazırlıklar içerisinde çalışmalar yaptık. Temizlik, dezenfekte gibi miniklerimizin hassasiyeti ile alakalı önlemlerimizi aldık. Çünkü okullarını çok özlemişlerdi. Umarım bu eğitim, öğretim yılı hem başarılı olur, hem sağlıklı olur. Öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin büyük gayretiyle bu süreci atlatacağımıza eminiz. Biz de her daim yanlarında olacağız. Herkesin heyecanı gözlerinden okunuyor. Umarım çocuklarımızın eğitimi hızlı bir şekilde kayıplarını da gidererek devam edecektir. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Covid-19 pandemisi nedeniyle okullarından ayrı kalan öğrencilerin ilk gün heyecanı ise yüzlerinden okundu. COVİD-19 pandemisi nedeniyle uzun süre okullarından ayrı kalan öğrencilere eğitim-öğretim yılının ilk gününde Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından kırtasiye ürünleri, kek ve meyve suyu dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.