BAŞKAN SAFA SÖNMEZ: "OĞUZHANSPOR KÜME DÜŞÜRÜLMEK Mİ İSTENİYOR?"

SPOR 19.11.2019 - 17:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2694+ kez okundu.
 

BAŞKAN SAFA SÖNMEZ: "OĞUZHANSPOR KÜME DÜŞÜRÜLMEK Mİ İSTENİYOR?"

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor için İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yaptığı yazılı açıklama ile birliktelik çağrısında bulundu.
Başkan Sönmez tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü geçen sezon verdiği mücadeleyi maalesef bu sene maddi imkansızlardan dolayı veremiyor.Burdur'un en köklü kulübü olarak herkese sesleniyoruz: Birlik olalım ve bu güzide kulübümüzü Bölgesel Amatör Ligde hak ettiği yerlere getirelim. Geçtiğimiz yıl seçim döneminde nasıl herkes Oğuzhanspor için birleştiyse bu yılda aynı şekilde birleşmesi gerekir.Şampiyonluk yolunda bizim muhalefetten olmamıza rağmen desteklerimizi engellemeye çalışanlar,şimdilerde kulübe  yardımcı olmuyor.Geçtiğimiz hafta yaşanan oyuncuların ödemeleri konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle geleceğimiz olan çocuklarımızla resmi bir müsabakaya çıkıp farklı şekilde yenildik. Gençlerimizin desteklenmesini istiyoruz ama onlarında ilerleyen zamanlarda Oğuzhanspor'umuza fayda vereceğini biliyoruz. Geçen sezon herkesin elini taşın altına koymasıyla şampiyon olduk. Geçen sezon ki heyecanımız ve mücadelemizin boşa gitmemesi için Bucak halkına sesleniyoruz. Gelin taraftarımızla birlik olalım kulübümüzü yalnız bırakmayalım. Bu kulübe gönül vermiş taraftarlarımızdan son günlerde sıkça beni ve ekibimizi arayarak kulübe destek çıkmamızı istiyor.Geçen yıl siyasi olarak iktidar olanlar, verdikleri sözleri yerine getirmiyorlar.Biz istiyoruz ki sözlerini yerine getirsinler, işte o zaman bizde elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz."
Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor için İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yaptığı yazılı açıklama ile birliktelik çağrısında bulundu.

Başkan Sönmez tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü geçen sezon verdiği mücadeleyi maalesef bu sene maddi imkansızlardan dolayı veremiyor.Burdur'un en köklü kulübü olarak herkese sesleniyoruz: Birlik olalım ve bu güzide kulübümüzü Bölgesel Amatör Ligde hak ettiği yerlere getirelim.

Geçtiğimiz yıl seçim döneminde nasıl herkes Oğuzhanspor için birleştiyse bu yılda aynı şekilde birleşmesi gerekir.Şampiyonluk yolunda bizim muhalefetten olmamıza rağmen desteklerimizi engellemeye çalışanlar,şimdilerde kulübe  yardımcı olmuyor.Geçtiğimiz hafta yaşanan oyuncuların ödemeleri konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle geleceğimiz olan çocuklarımızla resmi bir müsabakaya çıkıp farklı şekilde yenildik. Gençlerimizin desteklenmesini istiyoruz ama onlarında ilerleyen zamanlarda Oğuzhanspor'umuza fayda vereceğini biliyoruz.

Geçen sezon herkesin elini taşın altına koymasıyla şampiyon olduk. Geçen sezon ki heyecanımız ve mücadelemizin boşa gitmemesi için Bucak halkına sesleniyoruz. Gelin taraftarımızla birlik olalım kulübümüzü yalnız bırakmayalım. Bu kulübe gönül vermiş taraftarlarımızdan son günlerde sıkça beni ve ekibimizi arayarak kulübe destek çıkmamızı istiyor.Geçen yıl siyasi olarak iktidar olanlar, verdikleri sözleri yerine getirmiyorlar.Biz istiyoruz ki sözlerini yerine getirsinler, işte o zaman bizde elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.