BAŞKAN ÜNAL’DAN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

EĞİTİM 26.06.2021 - 10:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4156+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÜNAL’DAN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, YKS'de dereceye giren öğrencilere başarı sıralamasına göre tablet ve Bisikletleri ödül olarak hediye edecek.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, halkı ile iç içe olabilmek ve sosyal yaşama katkı da bulunmak amacı ile spordan eğitime birçok konuda ödüllendirme yaparak başarılara başarı katmayı amaç YKS sınavına girecek öğrencileri ilk 100'e giren öğrencilere tablet ve bisiklet verileceğini duyurdu. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal YKS sınavlarına bir gün kala öğrencileri motive etmek onların başarılarını artırmak amacı ile ödül vaat ederek bir son dakika sürprizi yaptı. Sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruda; “Bucak’ımızda ikamet edip YKS'de ilk 100'e giren öğrencilerimize tablet, ilk 10’a giren öğrencilerimize ise tabletin yanında bisiklet hediye ediyoruz. Başkan Ünal öğrencilerin YKS sınavlarında dış seslerden etkilenerek bütün kesimleri uyararak yüksek ses ile bir çalışma yapmamalarını ayrıca araçların bilhassa sınav salonları çevresinde klakson çalmama kurallarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Evlatlarımızın performanslarını etkilememek için lütfen sınav esnasında gürültü yapmamaya özen gösterelim. Başarılar çocuklar…"
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, YKS'de dereceye giren öğrencilere başarı sıralamasına göre tablet ve Bisikletleri ödül olarak hediye edecek.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, halkı ile iç içe olabilmek ve sosyal yaşama katkı da bulunmak amacı ile spordan eğitime birçok konuda ödüllendirme yaparak başarılara başarı katmayı amaç YKS sınavına girecek öğrencileri ilk 100'e giren öğrencilere tablet ve bisiklet verileceğini duyurdu.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal YKS sınavlarına bir gün kala öğrencileri motive etmek onların başarılarını artırmak amacı ile ödül vaat ederek bir son dakika sürprizi yaptı. Sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruda; “Bucak’ımızda ikamet edip YKS'de ilk 100'e giren öğrencilerimize tablet, ilk 10’a giren öğrencilerimize ise tabletin yanında bisiklet hediye ediyoruz.

Başkan Ünal öğrencilerin YKS sınavlarında dış seslerden etkilenerek bütün kesimleri uyararak yüksek ses ile bir çalışma yapmamalarını ayrıca araçların bilhassa sınav salonları çevresinde klakson çalmama kurallarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Evlatlarımızın performanslarını etkilememek için lütfen sınav esnasında gürültü yapmamaya özen gösterelim. Başarılar çocuklar…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.