BAŞKAN ÜNAL SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

YAŞAM 05.08.2021 - 12:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4242+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÜNAL SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucak Belediyesi’ne başvuran 33 çocuğun sünnet işlemi sonrasında ziyaret etti.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen sünnet operasyonlarında erkekliğe ilk adımı atan sünnet çocuklarını ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bucak Belediyesi olarak 30 yıldır Sünnet şöleni düzenlendiğini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah bu mutlu gün gibi yavrularının mürüvvetlerini de görürler Sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Başkan Ünal, “Sünnetin bizim toplumumuzda önemli bir yeri var. Sünnet erkek evlatlarımız için olmazsa olmazlarımızdan biridir.  Bu işlemin hijyenik ortamlarda, uzmanlar gözetiminde yapılması çocukların sağlığı ve gelişimi açısından oldukça önemli. Sünnet olacak çocuklarımızın tüm sünnet kıyafetleri ve masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Gerçekleştirilen sünnet işlemlerinin ardından sağlıklarına kavuşana kadar da çocuklarımızın takipleri yapılıyor. Uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocukların masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Eylül ayı içerisinde miniklerimiz için düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile birlikte yine bu yılda bu mutluluğu inşallah hep beraber yaşayacağız” dedi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucak Belediyesi’ne başvuran 33 çocuğun sünnet işlemi sonrasında ziyaret etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen sünnet operasyonlarında erkekliğe ilk adımı atan sünnet çocuklarını ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bucak Belediyesi olarak 30 yıldır Sünnet şöleni düzenlendiğini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah bu mutlu gün gibi yavrularının mürüvvetlerini de görürler

Sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Başkan Ünal, “Sünnetin bizim toplumumuzda önemli bir yeri var. Sünnet erkek evlatlarımız için olmazsa olmazlarımızdan biridir.  Bu işlemin hijyenik ortamlarda, uzmanlar gözetiminde yapılması çocukların sağlığı ve gelişimi açısından oldukça önemli. Sünnet olacak çocuklarımızın tüm sünnet kıyafetleri ve masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Gerçekleştirilen sünnet işlemlerinin ardından sağlıklarına kavuşana kadar da çocuklarımızın takipleri yapılıyor. Uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocukların masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Eylül ayı içerisinde miniklerimiz için düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile birlikte yine bu yılda bu mutluluğu inşallah hep beraber yaşayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.