BAŞKAN YALIM HALICI, "CHP TÜM KESİMLERİ KUCAKLAYAN PARTİDİR"

SİYASET 08.09.2022 - 11:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4377+ kez okundu.
 

BAŞKAN YALIM HALICI, "CHP TÜM KESİMLERİ KUCAKLAYAN PARTİDİR"

Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi, ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ilkelerden asla taviz vermeden, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan parti olmaya devam edeceğiz
CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 99. Yıl Dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında "CHP, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan partidir. CHP Türkiye'dir!"dedi. Başkan Yalım Halıcı mesajında şu görüşlere yer verdi: "Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Türkiye’nin imarında, iktisadi yapılanmasında, çok partili rejime geçişte, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin gelişmesinde, sosyal devletin oluşmasında emekleri ve emek verenleriyle beraber bugünlere kadar gelmiştir.  Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar, Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçileriyiz. Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi, ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ilkelerden asla taviz vermeden, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan parti olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’dir! 100 yıl içerisinde çok fazla badire atlattık. Ama bu badirelerden hep beraber mücadele ederek kurtulduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayalini kurduğu Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız. Düşüncelerimizi özgürce ifade edebileceğimiz, hep birlikte huzur ve barış içinde yaşadığımız bir Cumhuriyet inşa edeceğiz. Bunun sözünü sizlere veriyoruz. Başkomutanımız Mustafa Kemal Paşa'nın açtığı bu yolda yılmadan yürüyeceğiz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu günlerde CHP’nin 99. kuruluş yıldönümünü örgütümüz ve tüm halkımız adına kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"
Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi, ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ilkelerden asla taviz vermeden, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan parti olmaya devam edeceğiz

CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 99. Yıl Dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında "CHP, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan partidir. CHP Türkiye'dir!"dedi.

Başkan Yalım Halıcı mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Türkiye’nin imarında, iktisadi yapılanmasında, çok partili rejime geçişte, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin gelişmesinde, sosyal devletin oluşmasında emekleri ve emek verenleriyle beraber bugünlere kadar gelmiştir.  Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar, Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçileriyiz.

Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi, ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ilkelerden asla taviz vermeden, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan parti olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’dir!

100 yıl içerisinde çok fazla badire atlattık. Ama bu badirelerden hep beraber mücadele ederek kurtulduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayalini kurduğu Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız.

Düşüncelerimizi özgürce ifade edebileceğimiz, hep birlikte huzur ve barış içinde yaşadığımız bir Cumhuriyet inşa edeceğiz. Bunun sözünü sizlere veriyoruz. Başkomutanımız Mustafa Kemal Paşa'nın açtığı bu yolda yılmadan yürüyeceğiz.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu günlerde CHP’nin 99. kuruluş yıldönümünü örgütümüz ve tüm halkımız adına kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.