BAŞKAN YUSUF KEYİK ANKARA’DAKİ PROGRAMLARA KATILDI

GÜNDEM 09.02.2022 - 00:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3116+ kez okundu.
 

BAŞKAN YUSUF KEYİK ANKARA’DAKİ PROGRAMLARA KATILDI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 3-4 Şubat 2022 tarihlerinde Ankara’daki programlara katıldı
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik 3 Şubat Perşembe günü TOBB Konferans Salonunda “Ulusal Eğitime Katkı Protokol Töreni” ve 4 Şubat Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi Konferans Salonunda “Kalkınma Ajansları Değerlendirme Toplantısı” programlarına katıldı. Başkan Yusuf Keyik programlarda İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra diğer Oda başkanlarıyla da ikili görüşmeler ve fikir alışverişlerinde bulundu. KIVANÇ DUYUYORUZ Başkan Yusuf Keyik yaptığı açıklamada: “Perşembe günü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun protokol imzaladığı ‘Ulusal Eğitime Katkı Protokol Töreni’ ve ‘Mesleki Eğitim İstişare Toplantısı’na katılım sağladık. Bunların neticesinde ülkemiz genelinde Oda ve Borsalarımızın bulunduğu 154 ilçeye 154 yeni okul yapılarak Ulusal Eğitime katkı sağlandı. Hayatımızın en önemli unsurlarından olan eğitim alanında böylesi değerli eserlerin kazandırılacak olmasından dolayı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye genelinde TOBB olarak 26 ilk ve orta okul, 67 lise, 11 fakülte, 21 öğrenci yurdu, 13 kapalı spor salonu, 6 atölye ve laboratuvar benzeri tesis, 1 üniversite ve de yurt dışında yapılan 8 okul olmak üzere 153 okul ve yeni yapılacak 154 okul ile toplamda 307 okulun devreye alınmasından kıvanç duyuyoruz” dedi. TEŞEKKÜR Cuma günkü programın bölgesel kalkınma açısından önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Keyik; “Cuma günü de kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve yerel kaynakların etkin kullanımını sağlamak amacıyla bölgedeki kamu ve sivil toplum aktörlerine mali ve teknik destek veren 26 kalkınma ajansının katıldığı Kalkınma Ajansları Değerlendirme Toplantısına da katılım sağladık. Program kapsamında İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile istişarelerde ve fikir alışverişlerinde bulunduk. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı (BAKA) temsil ettiğimiz toplantıda kalkınma ajanslarının geçmiş dönem uygulamaları gözden geçirildi ve ilerleyen dönemde ajansların vizyonunun ne olması gerektiği üzerinde duruldu. Toplantı bölgemizin ekonomik gelişimi açısından son derece önemliydi. Toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu çeşitli açıklamalarda bulundu. Bizleri bir araya getiren ve ikili görüşmelerde bulunmamızı sağlayan program için Cumhurbaşkanımız.  Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 3-4 Şubat 2022 tarihlerinde Ankara’daki programlara katıldı

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik 3 Şubat Perşembe günü TOBB Konferans Salonunda “Ulusal Eğitime Katkı Protokol Töreni” ve 4 Şubat Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi Konferans Salonunda “Kalkınma Ajansları Değerlendirme Toplantısı” programlarına katıldı. Başkan Yusuf Keyik programlarda İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra diğer Oda başkanlarıyla da ikili görüşmeler ve fikir alışverişlerinde bulundu.

KIVANÇ DUYUYORUZ

Başkan Yusuf Keyik yaptığı açıklamada: “Perşembe günü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun protokol imzaladığı ‘Ulusal Eğitime Katkı Protokol Töreni’ ve ‘Mesleki Eğitim İstişare Toplantısı’na katılım sağladık. Bunların neticesinde ülkemiz genelinde Oda ve Borsalarımızın bulunduğu 154 ilçeye 154 yeni okul yapılarak Ulusal Eğitime katkı sağlandı. Hayatımızın en önemli unsurlarından olan eğitim alanında böylesi değerli eserlerin kazandırılacak olmasından dolayı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye genelinde TOBB olarak 26 ilk ve orta okul, 67 lise, 11 fakülte, 21 öğrenci yurdu, 13 kapalı spor salonu, 6 atölye ve laboratuvar benzeri tesis, 1 üniversite ve de yurt dışında yapılan 8 okul olmak üzere 153 okul ve yeni yapılacak 154 okul ile toplamda 307 okulun devreye alınmasından kıvanç duyuyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR

Cuma günkü programın bölgesel kalkınma açısından önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Keyik; “Cuma günü de kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve yerel kaynakların etkin kullanımını sağlamak amacıyla bölgedeki kamu ve sivil toplum aktörlerine mali ve teknik destek veren 26 kalkınma ajansının katıldığı Kalkınma Ajansları Değerlendirme Toplantısına da katılım sağladık. Program kapsamında İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile istişarelerde ve fikir alışverişlerinde bulunduk. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı (BAKA) temsil ettiğimiz toplantıda kalkınma ajanslarının geçmiş dönem uygulamaları gözden geçirildi ve ilerleyen dönemde ajansların vizyonunun ne olması gerektiği üzerinde duruldu. Toplantı bölgemizin ekonomik gelişimi açısından son derece önemliydi. Toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu çeşitli açıklamalarda bulundu. Bizleri bir araya getiren ve ikili görüşmelerde bulunmamızı sağlayan program için Cumhurbaşkanımız.  Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.