BAYAN GÜREŞ TAKIMI BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ .

SPOR 09.10.2019 - 16:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3617+ kez okundu.
 

BAYAN GÜREŞ TAKIMI BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ .

Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı sporcuları katılacakları müsabaka öncesi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı sporcuları Dünya Şampiyonu Kezban Akçın, Dünya 5.si Avrupa 2.si Vahide Nur Gök, ve Yıldız Bayanlar Balkan 2.si Ceren Tokmakçı, katılacakları müsabakalar öncesi Belediye de Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Burdur Belediye Spor bünyesinde yer alan Bayan Güreş Takımı sporcularından Katar'ın Doha kentinde Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği (ANOC) tarafından düzenlenecek ilk Dünya Plaj Oyunları’nda Plaj Güreşi ile Dünya Şampiyonu Kezban Akçın, U15 ve Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası Bulgaristan’ın Panagyurıshte Şehrinde düzenlenecek olan U15 ve Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’nda Ece Tokmakçı, Bulgaristan'ın Panagyurıshte kentinde düzenlenen Gençler Balkan Güreş Olimpiyatları’nda ile Vahide Nur Gök ilimizi ve Türkiye’yi temsil edecekler. Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı’nın katılacakları müsabakalar öncesi, Başkan Ercengiz’e ziyarette bulunarak, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Başkan Ercengiz, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genç sporcularımıza katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum. İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceklerdir. Önemli olan sportif faaliyetlerin yanı sıra, bölge tanıtımına katkı da verilmesi. Bu konuda katkı veren tüm sporcu dostlarımıza ve milli sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Onlar için elimizden geleni yapacağımızı da kendilerine ifade ettik.” Şeklinde konuştu.  
Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı sporcuları katılacakları müsabaka öncesi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı sporcuları Dünya Şampiyonu Kezban Akçın, Dünya 5.si Avrupa 2.si Vahide Nur Gök, ve Yıldız Bayanlar Balkan 2.si Ceren Tokmakçı, katılacakları müsabakalar öncesi Belediye de Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Burdur Belediye Spor bünyesinde yer alan Bayan Güreş Takımı sporcularından Katar'ın Doha kentinde Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği (ANOC) tarafından düzenlenecek ilk Dünya Plaj Oyunları’nda Plaj Güreşi ile Dünya Şampiyonu Kezban Akçın, U15 ve Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası Bulgaristan’ın Panagyurıshte Şehrinde düzenlenecek olan U15 ve Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’nda Ece Tokmakçı, Bulgaristan'ın Panagyurıshte kentinde düzenlenen Gençler Balkan Güreş Olimpiyatları’nda ile Vahide Nur Gök ilimizi ve Türkiye’yi temsil edecekler.

Burdur Belediye Spor Bayan Güreş Takımı’nın katılacakları müsabakalar öncesi, Başkan Ercengiz’e ziyarette bulunarak, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Başkan Ercengiz, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genç sporcularımıza katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum. İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceklerdir. Önemli olan sportif faaliyetlerin yanı sıra, bölge tanıtımına katkı da verilmesi. Bu konuda katkı veren tüm sporcu dostlarımıza ve milli sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Onlar için elimizden geleni yapacağımızı da kendilerine ifade ettik.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.