BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’İN 1 MAYIS MESAJI

GÜNDEM 30.04.2022 - 13:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3602+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’İN 1 MAYIS MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada:  “1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür. 1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. 1 Mayıs alın terinin, emeğin günüdür. İşçilerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı; geleceğe güvenle bakmamıza neden olmakta, yarınlarımıza ışık olmaktadır. Maalesef Dünya ve Türkiye olarak zor günler geçiriyoruz. Ama bizler bu zor günlerde bu ülkenin bir emekçisi olarak; işçiye, alın terine ve emeğe değer veren bir anlayışla çalışmaya; üreteni ve üretimi önemseyerek görev yapmaya; emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle her 1 Mayıs’ta olduğu gibi emeğin kutsallığına olan inancımla; geçmişten günümüze emek mücadelesinde yitirdiğimiz tüm emekçilerimizi rahmetle anıyor, son günlerde çok şey borçlu olduğumuz sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üreten ve emekçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada:  “1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür.

1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. 1 Mayıs alın terinin, emeğin günüdür. İşçilerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı; geleceğe güvenle bakmamıza neden olmakta, yarınlarımıza ışık olmaktadır.

Maalesef Dünya ve Türkiye olarak zor günler geçiriyoruz. Ama bizler bu zor günlerde bu ülkenin bir emekçisi olarak; işçiye, alın terine ve emeğe değer veren bir anlayışla çalışmaya; üreteni ve üretimi önemseyerek görev yapmaya; emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle her 1 Mayıs’ta olduğu gibi emeğin kutsallığına olan inancımla; geçmişten günümüze emek mücadelesinde yitirdiğimiz tüm emekçilerimizi rahmetle anıyor, son günlerde çok şey borçlu olduğumuz sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üreten ve emekçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.