BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ SU KUYULARINDA İNCELEME YAPTI

YAŞAM 04.06.2021 - 09:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3331+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ SU KUYULARINDA İNCELEME YAPTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Senir Kasabasında su kuyularındaki çalışmaları yerinde inceledi
İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Bugün Burdur Belediyesi tarafından Senir’de daha öncesinde açılan kuyuları yerinde inceledik. DSİ Bölge Müdürlüğümüz ve Belediyemiz çalışanları bugün 3 adet kuyu da yeterli hacimde su olabileceğini ifade ettiler. Bu bizim açımızdan son derece önemli. Senir suyu Burdur’umuz açısından hem nitelikli hem de kaliteli içme suyuna sahip bir kaynak. Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları başlattılar. Önümüzdeki günlerde de göl geçişi ile ilgili gerekli çalışmaları yapıp boru bağlantılarını tamamladığımızda umuyorum Burdur’umuza Senir Kasabamızdan Nitelikli içme suyunu hem kalite açısından arttırarak hem de hacim açısından önemli bir kaynağı Burdura getirerek Burdur’umuzun içme suyu sorununu kısa vadede en azından çözümlemiş olacağız. Burdur’umuzda içme suyu ile ilgili sorun belki de bundan sonraki süreçte bizler için daha büyük bir tehdit olacağını göz önünde bulundurarak halkımızın içme suyunu daha dikkatli kullanmasını ifade etmek istiyorum. Lütfen İçme suyumuzu israf etmeyelim, Burdur’umuz gelecek yüzyıla da çocuklarına da yaşanabilir bir kentte içme suyu bırakabilsin” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Senir Kasabasında su kuyularındaki çalışmaları yerinde inceledi

İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Bugün Burdur Belediyesi tarafından Senir’de daha öncesinde açılan kuyuları yerinde inceledik. DSİ Bölge Müdürlüğümüz ve Belediyemiz çalışanları bugün 3 adet kuyu da yeterli hacimde su olabileceğini ifade ettiler. Bu bizim açımızdan son derece önemli. Senir suyu Burdur’umuz açısından hem nitelikli hem de kaliteli içme suyuna sahip bir kaynak.

Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları başlattılar. Önümüzdeki günlerde de göl geçişi ile ilgili gerekli çalışmaları yapıp boru bağlantılarını tamamladığımızda umuyorum Burdur’umuza Senir Kasabamızdan Nitelikli içme suyunu hem kalite açısından arttırarak hem de hacim açısından önemli bir kaynağı Burdura getirerek Burdur’umuzun içme suyu sorununu kısa vadede en azından çözümlemiş olacağız. Burdur’umuzda içme suyu ile ilgili sorun belki de bundan sonraki süreçte bizler için daha büyük bir tehdit olacağını göz önünde bulundurarak halkımızın içme suyunu daha dikkatli kullanmasını ifade etmek istiyorum. Lütfen İçme suyumuzu israf etmeyelim, Burdur’umuz gelecek yüzyıla da çocuklarına da yaşanabilir bir kentte içme suyu bırakabilsin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.