BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI

GÜNDEM 02.03.2022 - 17:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3582+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI

Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı olağan yılın 2’inci toplantısını Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yaptı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meclis açış konuşmasında meclis üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Bu yıl içinde tarımsal üretim açısından önemli yağmur ve kar yağışları gördük. Kar nedeniyle kırılan ağaç dalları kesildi hem de budama işlemleri yapıldı. Bunun yanında Mehmet Akif Ersoy mahallesinde bulunan Ekrem Kabay parkında tadilat çalışmalarına başladık. Budanan ağaçların dallarını ise Burdur da  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtımı yapıldı. Belediyemiz mülkiyetinde olan ve kentimizin halkının müze parkı çay bahçesi şeklinde isim verdiği işletmecisinin terk etmesi nedeni ile bir kez ihaleye verdik ve ihaleyi alan kişilerin ise ihaleden çekilmesi nedeni ile bizler de halkımıza daha iyi şartlarda hizmet verilebilmesi için belediye olarak işletilmesine karar verdik. Bu işletmemizin tadilatını yaparak belediyemizin yeni bir işletmesi olarak işletilmesine karar verdik. Çünkü vatandaşımızın özel işletmeciler vasıtası ile göreceli olarak hizmet aldığını düşünüyoruz. Bu işin belediye eliyle yapılmasının belli bir standardı yakalandığının farkına vardık. Cumhuriyet meydanı düzenlemesinde artık sona geliyoruz. Burdur halkının da takip ettiği gibi proje  dışına çıkılmadan tamamlanarak geliyoruz. Bir Led ekran ve Burdur’umuzun simgesine şu üzerinde tartışılan kios uydulu  resim kabartmamıydı yoksa yağlı boyamı şeklinde tartışılan Metin Bozoklu ressama ait sayısal değerleri alınmış logo da hak ettiği yere konulmuştur. Buna ilave olarak meydanımız tamamlandığında kentinizin sülietine yeni bir anlam kazandıracağına inanıyoruz. Belediye çalışanlarına ve şahsıma onur verdiğini belirtmek isterim.                      BAŞKAN HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA SESLENDİ Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Konuşmasının bir bölümünde, Hayırsever iş adamı Metin Ürkmez beyefendi. Burdur’u hiç tanımayan fakat İstanbul da ikamet etmektedir kendisi ilk defa benimle tanışmaya geldi. İkincisinde de bir kreş ve bir özürlü bakım evi yaptıracak 2022 yılının sonuna kadar yapılan binaları teslim alacağız . Buradan tüm iş adamlarımıza ve hayırseverlere seslenmek istiyorum. Burdur’umuzun ihtiyacı olan birçok bina ve sosyal tesis projesi sizlerin katkılarını ve desteklerini beklemektedir. Burdur halkı her şeyin en iyisine layıktır. Bizler ise yaşamımız boyunca yaptıklarımız ile gelecekte anılacağız.  
Burdur Belediye Meclisi Şubat Ayı olağan yılın 2’inci toplantısını Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yaptı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meclis açış konuşmasında meclis üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Bu yıl içinde tarımsal üretim açısından önemli yağmur ve kar yağışları gördük. Kar nedeniyle kırılan ağaç dalları kesildi hem de budama işlemleri yapıldı. Bunun yanında Mehmet Akif Ersoy mahallesinde bulunan Ekrem Kabay parkında tadilat çalışmalarına başladık. Budanan ağaçların dallarını ise Burdur da  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtımı yapıldı.

Belediyemiz mülkiyetinde olan ve kentimizin halkının müze parkı çay bahçesi şeklinde isim verdiği işletmecisinin terk etmesi nedeni ile bir kez ihaleye verdik ve ihaleyi alan kişilerin ise ihaleden çekilmesi nedeni ile bizler de halkımıza daha iyi şartlarda hizmet verilebilmesi için belediye olarak işletilmesine karar verdik. Bu işletmemizin tadilatını yaparak belediyemizin yeni bir işletmesi olarak işletilmesine karar verdik. Çünkü vatandaşımızın özel işletmeciler vasıtası ile göreceli olarak hizmet aldığını düşünüyoruz. Bu işin belediye eliyle yapılmasının belli bir standardı yakalandığının farkına vardık.

Cumhuriyet meydanı düzenlemesinde artık sona geliyoruz. Burdur halkının da takip ettiği gibi proje  dışına çıkılmadan tamamlanarak geliyoruz. Bir Led ekran ve Burdur’umuzun simgesine şu üzerinde tartışılan kios uydulu  resim kabartmamıydı yoksa yağlı boyamı şeklinde tartışılan Metin Bozoklu ressama ait sayısal değerleri alınmış logo da hak ettiği yere konulmuştur. Buna ilave olarak meydanımız tamamlandığında kentinizin sülietine yeni bir anlam kazandıracağına inanıyoruz. Belediye çalışanlarına ve şahsıma onur verdiğini belirtmek isterim.

                     BAŞKAN HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA SESLENDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Konuşmasının bir bölümünde, Hayırsever iş adamı Metin Ürkmez beyefendi. Burdur’u hiç tanımayan fakat İstanbul da ikamet etmektedir kendisi ilk defa benimle tanışmaya geldi. İkincisinde de bir kreş ve bir özürlü bakım evi yaptıracak 2022 yılının sonuna kadar yapılan binaları teslim alacağız . Buradan tüm iş adamlarımıza ve hayırseverlere seslenmek istiyorum. Burdur’umuzun ihtiyacı olan birçok bina ve sosyal tesis projesi sizlerin katkılarını ve desteklerini beklemektedir. Burdur halkı her şeyin en iyisine layıktır. Bizler ise yaşamımız boyunca yaptıklarımız ile gelecekte anılacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.