BELEDİYE MECLİSLERİNDE ELENSE SİYASETİ ÜZERİNDEN POLİTİKA

SİYASET 03.09.2020 - 12:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3074+ kez okundu.
 

BELEDİYE MECLİSLERİNDE ELENSE SİYASETİ ÜZERİNDEN POLİTİKA

Burdur Merkez ve İlçelerinde Belediye Meclislerinde muhalefet partileri meclis toplantılarında güreş sporundan esinlenen elense politikası yürütülüyor.
Burdur Merkez ve Bucak ilçesinde son günlerde Muhalefet partileri kurumlar ile iş yapan ve güncel korularda söz isteyerek veya teklif vererek meclisi yöneten Belediye Başkanı veya çoğunluğu elinde bulunduran belediye meclis üyelerini zor durumda bırakma çabaları gösterilmektedir. Burdur Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez 30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni için hazır bulunmayan Belediye Başkanı Yardımcılarının törenlere neden zamanın da katılmadığını eleştiri konusu yaparken, yaptığı açıklamada 30 Ağustos ülkenin önemli bir Zaferinin kutlandığı gündür. Bu günün kutlanmasında AK Partili Bucak Belediyesi yetkilileri İçine neyi sindirememiştir? Atatürk’ü mü? Cumhuriyeti mi? İçine sindiremediği bir şey varsa 2 tane Belediye Başkan yardımcılarından ya da meclis üyelerinden birini neden görevlendirmemiştir? Öte yandan Bucak Belediye Başkanı veya ilgili kişilerin Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısı’na gazeteci ve basın kuruluşlarının yetkililerinin çağrılmadığı şeklindeki İYİ Parti meclis üyesi Fuat Şan tarafından Meclis Başkanı ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a basın mensupları neden çağrılmadı sorusuna bu konuda verdiği cevap çağırdık gelmediler cevabı ile ortam gerilmiştir. Saat 16,00 da orman yangınının başladığını haber alan basın kuruluşları ve gazetecilerin yangını haber yapmak amacı ile gittiklerinin ortaya çıkması ile meclis toplantısı yangının seyrini takip için sonlandırılmıştır.
Burdur Merkez ve İlçelerinde Belediye Meclislerinde muhalefet partileri meclis toplantılarında güreş sporundan esinlenen elense politikası yürütülüyor.

Burdur Merkez ve Bucak ilçesinde son günlerde Muhalefet partileri kurumlar ile iş yapan ve güncel korularda söz isteyerek veya teklif vererek meclisi yöneten Belediye Başkanı veya çoğunluğu elinde bulunduran belediye meclis üyelerini zor durumda bırakma çabaları gösterilmektedir.

Burdur Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez 30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni için hazır bulunmayan Belediye Başkanı Yardımcılarının törenlere neden zamanın da katılmadığını eleştiri konusu yaparken, yaptığı açıklamada 30 Ağustos ülkenin önemli bir Zaferinin kutlandığı gündür. Bu günün kutlanmasında AK Partili Bucak Belediyesi yetkilileri İçine neyi sindirememiştir? Atatürk’ü mü? Cumhuriyeti mi? İçine sindiremediği bir şey varsa 2 tane Belediye Başkan yardımcılarından ya da meclis üyelerinden birini neden görevlendirmemiştir?

Öte yandan Bucak Belediye Başkanı veya ilgili kişilerin Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısı’na gazeteci ve basın kuruluşlarının yetkililerinin çağrılmadığı şeklindeki İYİ Parti meclis üyesi Fuat Şan tarafından Meclis Başkanı ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a basın mensupları neden çağrılmadı sorusuna bu konuda verdiği cevap çağırdık gelmediler cevabı ile ortam gerilmiştir. Saat 16,00 da orman yangınının başladığını haber alan basın kuruluşları ve gazetecilerin yangını haber yapmak amacı ile gittiklerinin ortaya çıkması ile meclis toplantısı yangının seyrini takip için sonlandırılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.