BELEDİYELER BİRLİĞİ KOLTUĞU’NA BUCAK BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL OTURDU.

GÜNDEM 14.07.2021 - 19:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3178+ kez okundu.
 

BELEDİYELER BİRLİĞİ KOLTUĞU’NA BUCAK BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL OTURDU.

Burdur Belediyeler Birliği Başkanlık seçimleri Serenler Otel salonunda olağanüstü olarak toplanarak başkanlık ve başkan vekilleri ile komisyonları seçti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Belediyeler birliği başkanlığı döneminde sadece Akdeniz bölgesi değil Türkiye’ye örnek olacak katı atık bertaraf projesini hep birlikte gerçekleştirdik. Bu konunun başarılması için benimle çalışarak Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu projede emeği geçen eski başkanlarımız ve görevde olan üyelerimizin katkısı ile başarılmıştır.” dedi  Yapılan Seçimlerde  Başkan Emrullah Ünal, başkan vekili Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Encümen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper seçildi.
Burdur Belediyeler Birliği Başkanlık seçimleri Serenler Otel salonunda olağanüstü olarak toplanarak başkanlık ve başkan vekilleri ile komisyonları seçti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Belediyeler birliği başkanlığı döneminde sadece Akdeniz bölgesi değil Türkiye’ye örnek olacak katı atık bertaraf projesini hep birlikte gerçekleştirdik. Bu konunun başarılması için benimle çalışarak Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu projede emeği geçen eski başkanlarımız ve görevde olan üyelerimizin katkısı ile başarılmıştır.” dedi 

Yapılan Seçimlerde  Başkan Emrullah Ünal, başkan vekili Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Encümen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.