BELEDİYESPOR BAYAN GÜREŞ TAKIMINI KADROSUNA KAZANDIRDI

SPOR 31.05.2019 - 10:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4651+ kez okundu.
 

BELEDİYESPOR BAYAN GÜREŞ TAKIMINI KADROSUNA KAZANDIRDI

Önemli müsabakalarda kazandıkları başarılar ile göz dolduran Burdur bayan Güreş Takımı, yapılan transferle Burdur Belediyesi Spor Bünyesine katıldı.
Dünya Şampiyonu Kezban Akçın, Dünya 4.sü, uluslar arası 3.sü Ece Bakay, , Dünya 5.si Avrupa 2.si Vahide Nur Gök, Uluslararası 2.si Yasemin Aytar ve Uluslararası 3.sü Meral Özen gibi başarılı kadın sporcuların bulunduğu bayan Güreş Takımı gerçekleştirilen transfer ile Burdur Belediye Spor Bünyesine katıldı. Burdur Güreş İl Temsilcisi Hasan ÖZEN, Güreş Antrenörü Engin Bakay ve Burdur Belediyesi Kadın Güreş Takımı sporcuları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamından ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Güreş İl Temsilcisi Hasan ÖZEN, Güreş Antrenörü Engin Bakay ve Burdur Belediyesi bayan Güreş Takımı sporcularının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Burdur “Dünya Şampiyonlarımızı Burdur Belediyesi Spor Bünyesine dahil etmek için transferlerini gerçekleştirdik. Bundan böyle ay yıldızlı forma ile hem ilimiz, şehrimiz, hem de belediyemiz adına hayırlı olmasını
Önemli müsabakalarda kazandıkları başarılar ile göz dolduran Burdur bayan Güreş Takımı, yapılan transferle Burdur Belediyesi Spor Bünyesine katıldı.

Dünya Şampiyonu Kezban Akçın, Dünya 4.sü, uluslar arası 3.sü Ece Bakay, , Dünya 5.si Avrupa 2.si Vahide Nur Gök, Uluslararası 2.si Yasemin Aytar ve Uluslararası 3.sü Meral Özen gibi başarılı kadın sporcuların bulunduğu bayan Güreş Takımı gerçekleştirilen transfer ile Burdur Belediye Spor Bünyesine katıldı.

Burdur Güreş İl Temsilcisi Hasan ÖZEN, Güreş Antrenörü Engin Bakay ve Burdur Belediyesi Kadın Güreş Takımı sporcuları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamından ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Güreş İl Temsilcisi Hasan ÖZEN, Güreş Antrenörü Engin Bakay ve Burdur Belediyesi bayan Güreş Takımı sporcularının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Burdur “Dünya Şampiyonlarımızı Burdur Belediyesi Spor Bünyesine dahil etmek için transferlerini gerçekleştirdik. Bundan böyle ay yıldızlı forma ile hem ilimiz, şehrimiz, hem de belediyemiz adına hayırlı olmasını

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.