BİGEP ÇALIŞMALARI VALİ HASAN ŞILDAK TARAFINDAN TAKİP EDİLİYOR.

EĞİTİM 04.11.2019 - 17:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2509+ kez okundu.
 

BİGEP ÇALIŞMALARI VALİ HASAN ŞILDAK TARAFINDAN TAKİP EDİLİYOR.

Vali Hasan Şıldak, Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Lisenin Uygulama Anaokulu, Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Sınıfları ve TOBB İmam Hatip Ortaokulu'na ziyarette bulundu.
Okul ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak, bir araya geldiği öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerinden, yeni eğitim öğretim yılı ve uygulamaya konulan BİGEP projesinden beklentilerini paylaşarak, ziyareti sırasında okul yöneticilerinden proje kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alıyor.  Öğretmenlerle yaptığı toplantıda, bütün platformlarda bu yılı İlimizde eğitim öncelikli yıl olarak ilan ettiklerini dile getiren Vali Hasan Şıldak, BİGEP projesinin uygulanması sürecinde eğitim kadromuzdan büyük bir özveri beklediklerini belirtti.   Öğrencilerden de beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiren Vali Şıldak; “Bu yıl Burdur’da 12. Sınıfların ve 8. Sınıfların daha başarılı olması için bir proje uyguluyoruz. Bunun temelinde öğrencilerimiz var. Biz öğrencilerimizi daha iyi sonuçlar için nasıl motive edebiliriz, daha iyi çalışmalarını nasıl sağlayabiliriz, onları inançlı ve daha istekli hale nasıl getirebiliriz sorusuna cevap arıyoruz.   İnanıyorum ki Öğrencilerimiz gün geçtikçe daha da motive olacak ve biraz daha hedeflerini belirlemiş, daha planlı bir çalışma takvimi oluşturmuş ve o hedefe odaklanmış olarak, başarı çıtasını daha da yukarılara çıkaracaklardır.” şeklinde konuştu.    
Vali Hasan Şıldak, Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Lisenin Uygulama Anaokulu, Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Sınıfları ve TOBB İmam Hatip Ortaokulu'na ziyarette bulundu.

Okul ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak, bir araya geldiği öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerinden, yeni eğitim öğretim yılı ve uygulamaya konulan BİGEP projesinden beklentilerini paylaşarak, ziyareti sırasında okul yöneticilerinden proje kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alıyor. 

Öğretmenlerle yaptığı toplantıda, bütün platformlarda bu yılı İlimizde eğitim öncelikli yıl olarak ilan ettiklerini dile getiren Vali Hasan Şıldak, BİGEP projesinin uygulanması sürecinde eğitim kadromuzdan büyük bir özveri beklediklerini belirtti.  

Öğrencilerden de beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiren Vali Şıldak; “Bu yıl Burdur’da 12. Sınıfların ve 8. Sınıfların daha başarılı olması için bir proje uyguluyoruz. Bunun temelinde öğrencilerimiz var. Biz öğrencilerimizi daha iyi sonuçlar için nasıl motive edebiliriz, daha iyi çalışmalarını nasıl sağlayabiliriz, onları inançlı ve daha istekli hale nasıl getirebiliriz sorusuna cevap arıyoruz.  

İnanıyorum ki Öğrencilerimiz gün geçtikçe daha da motive olacak ve biraz daha hedeflerini belirlemiş, daha planlı bir çalışma takvimi oluşturmuş ve o hedefe odaklanmış olarak, başarı çıtasını daha da yukarılara çıkaracaklardır.” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.