BİLİNÇLİ TÜKETİCİ ÖĞRENCİLER ÖDÜL ALDI

ÇOCUK 23.03.2018 - 18:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4930+ kez okundu.
 

BİLİNÇLİ TÜKETİCİ ÖĞRENCİLER ÖDÜL ALDI

Vali Şerif Yılmaz’a Tüketici Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan Tüketici Hakem Heyetini kabul etti.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Tüketici Hakem Heyetinde yer alan Ticaret İl Müdürü A. Sacide Çağlar, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Avukat Engin Uçak, Esnaf Odası Temsilcisi Gökhan Kalkan, Tüketici Temsilcisi Metin Erbil, Rapörtör Sultan Bozova, Ticaret Odası Temsilcisi Hasan Akçay yer aldı.   Bilinçli Tüketici konulu yarışmada dereceye giren Şehit Akif Altay Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Doğa Nil Gültekin, Mehmetçik Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Buse Nur Kahraman ve öğrenci velileri de ziyarette yer aldı.   Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek heyetin Tüketici Haftalarını kutlayan Vali Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı organizasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile ortaokullar düzeyinde Bilinçli Tüketici konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik etti.   81 il de düzenlenen resim yarışmasında bin 500 resim katıldığını belirten Müdür Çağlar, Burdur’dan 10 öğrencinin bu yarışmaya katıldığını belirterek, seçici komisyonun kararına göre 20 ilden gelen resimler birinci seçildiğini aktardı. 21.Tüketici Haftası dolayısıyla 15 Mart 2018 de Ankara'da yapılan törende sergilenen resimlerin arasında Burdur’u temsil eden Şehit Akif Altay Ortaokulu öğrencimiz Doğa Nil Gültekin'in de resminin yer aldığını belirten Müdür Çağlar, ayrıca resim yaparak Ticaret İl Müdürlüğüne ulaştıran öğrencimiz Buse Nur Kahraman 'da teşekkür etti.  
Vali Şerif Yılmaz’a Tüketici Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan Tüketici Hakem Heyetini kabul etti.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Tüketici Hakem Heyetinde yer alan Ticaret İl Müdürü A. Sacide Çağlar, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Avukat Engin Uçak, Esnaf Odası Temsilcisi Gökhan Kalkan, Tüketici Temsilcisi Metin Erbil, Rapörtör Sultan Bozova, Ticaret Odası Temsilcisi Hasan Akçay yer aldı.

 

Bilinçli Tüketici konulu yarışmada dereceye giren Şehit Akif Altay Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Doğa Nil Gültekin, Mehmetçik Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Buse Nur Kahraman ve öğrenci velileri de ziyarette yer aldı.

 

Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek heyetin Tüketici Haftalarını kutlayan Vali Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı organizasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile ortaokullar düzeyinde Bilinçli Tüketici konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

 

81 il de düzenlenen resim yarışmasında bin 500 resim katıldığını belirten Müdür Çağlar, Burdur’dan 10 öğrencinin bu yarışmaya katıldığını belirterek, seçici komisyonun kararına göre 20 ilden gelen resimler birinci seçildiğini aktardı. 21.Tüketici Haftası dolayısıyla 15 Mart 2018 de Ankara'da yapılan törende sergilenen resimlerin arasında Burdur’u temsil eden Şehit Akif Altay Ortaokulu öğrencimiz Doğa Nil Gültekin'in de resminin yer aldığını belirten Müdür Çağlar, ayrıca resim yaparak Ticaret İl Müdürlüğüne ulaştıran öğrencimiz Buse Nur Kahraman 'da teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.