BİR TUĞLADA BAŞKAN ERCENGİZ’DEN

GÜNDEM 17.09.2021 - 09:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4323+ kez okundu.
 

BİR TUĞLADA BAŞKAN ERCENGİZ’DEN

26 Temmuz 2020 tarihinde Kayaaltı Köyünde düğün gecesi evleri yanan Derya ve İlhan Aypak çiftinin inşaatına başladıkları evi ziyaret etti.
Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “ Geçen yıl temmuz ayında tam da düğün gününde evleri yanan Derya-İlhan Aypak kardeşlerimizin kendi olanakları ile yapmaya çalıştıkları yuvalarına tabiri caizse bir tuğla da biz koymaya çalıştık. Verilen sözler yerine getirilmeli yalnızca fotoğraf çektirip gidilmemeli diyerek Onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Bu arada; yeğen Umut herkesin umudu olmuş bir oyun havası istedi biz çaldık O da oynadı” dedi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek,çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ercengiz, kış şartları başlamadan bu kardeşlerimizin yuvalarını tamamlayıp içine girmesi için gereken desteği vereceğiz.
26 Temmuz 2020 tarihinde Kayaaltı Köyünde düğün gecesi evleri yanan Derya ve İlhan Aypak çiftinin inşaatına başladıkları evi ziyaret etti.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “ Geçen yıl temmuz ayında tam da düğün gününde evleri yanan Derya-İlhan Aypak kardeşlerimizin kendi olanakları ile yapmaya çalıştıkları yuvalarına tabiri caizse bir tuğla da biz koymaya çalıştık. Verilen sözler yerine getirilmeli yalnızca fotoğraf çektirip gidilmemeli diyerek Onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Bu arada; yeğen Umut herkesin umudu olmuş bir oyun havası istedi biz çaldık O da oynadı” dedi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek,çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ercengiz, kış şartları başlamadan bu kardeşlerimizin yuvalarını tamamlayıp içine girmesi için gereken desteği vereceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.