BÖLGE İLLERİ İÇİN FIRTINA UYARISI

YAŞAM 21.03.2021 - 18:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2825+ kez okundu.
 

BÖLGE İLLERİ İÇİN FIRTINA UYARISI

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bölge illerinde kötü hava koşulları uyarısı yapıldı
                          BURDUR İÇİN FIRTINA UYARISI Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) gece saatlerinden itibaren rüzgarın; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden Burdur il genelinde kuvvetli, yer yer fırtına (62-74 km/sa), zaman zaman kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına (75-102 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.                                   ISPARTA İLİ İÇİN FIRTINA UYARISI Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) gece saatlerinden itibaren rüzgarın; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden Isparta il genelinde kuvvetli, yer yer fırtına (62-74 km/sa), zaman zaman kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına (75-102 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.                  
Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bölge illerinde kötü hava koşulları uyarısı yapıldı

                          BURDUR İÇİN FIRTINA UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) gece saatlerinden itibaren rüzgarın; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden Burdur il genelinde kuvvetli, yer yer fırtına (62-74 km/sa), zaman zaman kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına (75-102 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.                                 

 ISPARTA İLİ İÇİN FIRTINA UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) gece saatlerinden itibaren rüzgarın; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden Isparta il genelinde kuvvetli, yer yer fırtına (62-74 km/sa), zaman zaman kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına (75-102 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

             

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.