BOŞ ARAZİDE FAİLİ MEÇHUL KADIN CİNAYETİ

ASAYİŞ 09.02.2019 - 13:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4152+ kez okundu.
 

BOŞ ARAZİDE FAİLİ MEÇHUL KADIN CİNAYETİ

Bağlar Mahallesi Taşar Kuyu Sokak üzerinde boş arazide toprağa gömülü olarak kimliği belirsiz bir kadına ait ceset bulunduğu tespit edilmiştir.
Burdur Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; Vatandaş tarafından 08.02.2019 günü saat 18:00 sıralarında Bağlar Mahallesi Taşar Kuyu Sokak üzerinde bulunan boş arazide bulunan çukurda toprağa gömülü vaziyette insan cesedi olduğuna dair ihbar yapılması üzerine olay yerinde yapılan incelemelerde; torbalar içerisinde, toprağa gömülü olarak kimliği belirsiz bir kadına ait ceset bulunduğu tespit edilmiştir.          Ceset üzerinde yapılan incelemelerde, maktulün parmak izleri alınmış, yapılan sorgulama sonucunda, İlimizde uluslararası koruma başvurusu sahibi kişi olarak ikamet etmekte olan ve 09.01.2019 tarihinden itibaren kayıp şahıs olarak aranan Afgan uyruklu bir şahıs olduğu tespit edilmiştir. Maktulün cesedi gerekli incelemelerin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştır. Olayla ilgisi olabileceği değerlendirilen iki şahıs Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturmaya kapsamlı olarak devam edilmektedir. Burdur Merkez Bağlar Mahallesinde boş arazideki bir çukurda parçalanarak torbalara konulmuş gömülü vaziyette bir kadın cesedi bulunması üzerine, olayla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde, maktülün Afgan uyruklu göçmen statüsünde ilimizde ikamet eden 1993 dlu. M.H. olduğu tespit edilmiş ve olayın failleri olabilecekleri şüphesiyle maktülün Afgan uyruklu eşi S.A.R ve eşinin kardeşi S.B.R kasten öldürme suçundan C.Başsavcılığımızca gözaltına aldırılmışlardır  
Bağlar Mahallesi Taşar Kuyu Sokak üzerinde boş arazide toprağa gömülü olarak kimliği belirsiz bir kadına ait ceset bulunduğu tespit edilmiştir.

Burdur Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; Vatandaş tarafından 08.02.2019 günü saat 18:00 sıralarında Bağlar Mahallesi Taşar Kuyu Sokak üzerinde bulunan boş arazide bulunan çukurda toprağa gömülü vaziyette insan cesedi olduğuna dair ihbar yapılması üzerine olay yerinde yapılan incelemelerde; torbalar içerisinde, toprağa gömülü olarak kimliği belirsiz bir kadına ait ceset bulunduğu tespit edilmiştir.

         Ceset üzerinde yapılan incelemelerde, maktulün parmak izleri alınmış, yapılan sorgulama sonucunda, İlimizde uluslararası koruma başvurusu sahibi kişi olarak ikamet etmekte olan ve 09.01.2019 tarihinden itibaren kayıp şahıs olarak aranan Afgan uyruklu bir şahıs olduğu tespit edilmiştir. Maktulün cesedi gerekli incelemelerin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştır.

Olayla ilgisi olabileceği değerlendirilen iki şahıs Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturmaya kapsamlı olarak devam edilmektedir.

Burdur Merkez Bağlar Mahallesinde boş arazideki bir çukurda parçalanarak torbalara konulmuş gömülü vaziyette bir kadın cesedi bulunması üzerine, olayla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde, maktülün Afgan uyruklu göçmen statüsünde ilimizde ikamet eden 1993 dlu. M.H. olduğu tespit edilmiş ve olayın failleri olabilecekleri şüphesiyle maktülün Afgan uyruklu eşi S.A.R ve eşinin kardeşi S.B.R kasten öldürme suçundan C.Başsavcılığımızca gözaltına aldırılmışlardır



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.