BUCAK BELEDİYESİ 2021 YILI DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

TEKNOLOJİ 29.04.2021 - 09:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3832+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ 2021 YILI DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve TorosGaz yetkilileri 2021 yılı doğalgaz çalışmaları açılış töreni gerçekleştirdi.
Bucak Mimar Sinan Mahallesinde 2021 yılı Doğalgaz çalışmaları açılış töreni gerçekleşti. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada  “2021 Yılı doğalgaz altyapı çalışması sezon açılışını bugün Mimar Sinan Mahallemizden başlayarak gerçekleştiriyoruz. 2021 yılı içerisinde ana hatlarla birlikte yaklaşık 20 km doğal gaz çalışması gerçekleştireceğiz. 2020 yılı sonu İtibarıyla Torosgaz firmamız tarafından 9.261 M Çelik Hat, 217.000 M Pe Hat, 29.500 M Servis hattı ve 7.100 servis kutusu çalışması gerçekleştirilmişti. Bu yıl ise 15.200 m PE Hat, 4.800 m servis hattı ve 800 servis kutusu çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar daha çok Mimar Sinan Mahallesi, Barbaros Mahallesi ve Onaç mahallesinde yapılacak. Ancak 4. Etap TOKİ, 70 Evler Mahallesi ve Cami Mahallesi Sivridibi mevkiinde de çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu yılda Torosgaz yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışmaları erkene çekerek Nisan’da başlamış olduk. Yapacağımız bu çalışmalarla birlikte alan projede yer alan doğal gaz çalışmalarını tamamlamış olacağız.” dedi. Önümüzdeki yıllarda yeni gelişen ve ihtiyaç duyulan sokak ve caddelerde de doğalgaz yapım çalışması için planlamalar yapılacağını ifade eden Başkan Ünal, “Hedefimiz önümüzdeki yıllarda doğalgazsız hiçbir ev bırakmamak. Ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir çalışma olur.  Sürece verdikleri katkıda dolayı çok kıymetli milletvekillerimize ve Tororsgaz yetkililerine teşekkür ediyorum. Bucak’ımıza hayırlı olsun” dedi. Doğalgaz çalışmaları açılış törenine, Başkan Emrullah Ünal’ın yanı sıra Meclis Üyesi Yakup Gülcü, Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Doç.Dr.Oğuzhan Erdoğan, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Ahmet Özdem, Torosgaz Bucak İşletme Mühendisi Bahattin  Öztekin ve müteahhit firma yetkilileri katıldı.    
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve TorosGaz yetkilileri 2021 yılı doğalgaz çalışmaları açılış töreni gerçekleştirdi.

Bucak Mimar Sinan Mahallesinde 2021 yılı Doğalgaz çalışmaları açılış töreni gerçekleşti. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada  “2021 Yılı doğalgaz altyapı çalışması sezon açılışını bugün Mimar Sinan Mahallemizden başlayarak gerçekleştiriyoruz. 2021 yılı içerisinde ana hatlarla birlikte yaklaşık 20 km doğal gaz çalışması gerçekleştireceğiz. 2020 yılı sonu İtibarıyla Torosgaz firmamız tarafından 9.261 M Çelik Hat, 217.000 M Pe Hat, 29.500 M Servis hattı ve 7.100 servis kutusu çalışması gerçekleştirilmişti. Bu yıl ise 15.200 m PE Hat, 4.800 m servis hattı ve 800 servis kutusu çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar daha çok Mimar Sinan Mahallesi, Barbaros Mahallesi ve Onaç mahallesinde yapılacak. Ancak 4. Etap TOKİ, 70 Evler Mahallesi ve Cami Mahallesi Sivridibi mevkiinde de çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu yılda Torosgaz yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışmaları erkene çekerek Nisan’da başlamış olduk. Yapacağımız bu çalışmalarla birlikte alan projede yer alan doğal gaz çalışmalarını tamamlamış olacağız.” dedi.

Önümüzdeki yıllarda yeni gelişen ve ihtiyaç duyulan sokak ve caddelerde de doğalgaz yapım çalışması için planlamalar yapılacağını ifade eden Başkan Ünal, “Hedefimiz önümüzdeki yıllarda doğalgazsız hiçbir ev bırakmamak. Ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir çalışma olur.  Sürece verdikleri katkıda dolayı çok kıymetli milletvekillerimize ve Tororsgaz yetkililerine teşekkür ediyorum. Bucak’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Doğalgaz çalışmaları açılış törenine, Başkan Emrullah Ünal’ın yanı sıra Meclis Üyesi Yakup Gülcü, Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Doç.Dr.Oğuzhan Erdoğan, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Ahmet Özdem, Torosgaz Bucak İşletme Mühendisi Bahattin  Öztekin ve müteahhit firma yetkilileri katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.