BUCAK BELEDİYESİ BELPAŞ’TAN DEVLET HASTANESİNE CİHAZ DESTEĞİ

SAĞLIK 08.12.2020 - 12:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3434+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ BELPAŞ’TAN DEVLET HASTANESİNE CİHAZ DESTEĞİ

Bucak Devlet Hastanesinin ihtiyaçları doğrultusunda artan Coronovirüs vakaları nedeniyle Başkan Emrullah Ünal’ın talimatları ile cihaz bağışlandı.
Bucak’ta artan Koronavirüs vakaları üzerine Bucak Devlet Hastanesinin ihtiyaçları doğrultusunda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın talimatlarıyla Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. (BELPAŞ) tarafından Bucak Devlet Hastanesine 10 adet Yüksek Akış Seti ve 2 adet Nemlendirici cihaz bağışlandı. BELPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çiçek yaptığı açıklamada “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ( Covid-19) salgını tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yoğunluğu hissediliyor. Son zamanlarda gittikçe artan pozitif vaka olayları hepimizi derinden üzüyor. Bu süreç hepimizin daha dikkatli olması ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Her ne kadar da Sağlık Bakanlığımız tarafından Bucak Devlet Hastanemize gerekli olan tıbbi cihaz ve aletler gönderiliyor olsa da BELPAŞ Yönetim Kurulu olarak, yoğun günler geçiren Hastanemize ve hastalarımıza bir nebzede olsa destek olmak içim 10 adet Yüksek Akış Seti ve 2 adet Nemlendirici cihaz satın alarak hastanemize bağışladık. Bu cihazlar özellikle yoğun bakımda hasta olan vatandaşlarımızın tedavisinde kullanılacak. BELPAŞ Yönetim Kurulumuza bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.  BUCAKLI İŞADAMLARINA DA DESTEK ÇAĞRISI YAPILDI Belpaş Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çiçek açıklamasının devamında “Buradan ayrıca ilçemizdeki imkânı olan tüm sivil toplum kuruluşları ve işadamlarımıza seslenerek, Bucak Devlet Hastanemizin yönetimi ile irtibata geçerek vatandaşlarımızın ihtiyacı olan tıbbi cihaz ve aletlerden alarak bağış yapmalarını, vatandaşlarımıza destek olmalarını istiyoruz.” dedi.    
Bucak Devlet Hastanesinin ihtiyaçları doğrultusunda artan Coronovirüs vakaları nedeniyle Başkan Emrullah Ünal’ın talimatları ile cihaz bağışlandı.

Bucak’ta artan Koronavirüs vakaları üzerine Bucak Devlet Hastanesinin ihtiyaçları doğrultusunda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın talimatlarıyla Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. (BELPAŞ) tarafından Bucak Devlet Hastanesine 10 adet Yüksek Akış Seti ve 2 adet Nemlendirici cihaz bağışlandı.

BELPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çiçek yaptığı açıklamada “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ( Covid-19) salgını tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yoğunluğu hissediliyor. Son zamanlarda gittikçe artan pozitif vaka olayları hepimizi derinden üzüyor. Bu süreç hepimizin daha dikkatli olması ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Her ne kadar da Sağlık Bakanlığımız tarafından Bucak Devlet Hastanemize gerekli olan tıbbi cihaz ve aletler gönderiliyor olsa da BELPAŞ Yönetim Kurulu olarak, yoğun günler geçiren Hastanemize ve hastalarımıza bir nebzede olsa destek olmak içim 10 adet Yüksek Akış Seti ve 2 adet Nemlendirici cihaz satın alarak hastanemize bağışladık. Bu cihazlar özellikle yoğun bakımda hasta olan vatandaşlarımızın tedavisinde kullanılacak. BELPAŞ Yönetim Kurulumuza bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 BUCAKLI İŞADAMLARINA DA DESTEK ÇAĞRISI YAPILDI

Belpaş Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çiçek açıklamasının devamında “Buradan ayrıca ilçemizdeki imkânı olan tüm sivil toplum kuruluşları ve işadamlarımıza seslenerek, Bucak Devlet Hastanemizin yönetimi ile irtibata geçerek vatandaşlarımızın ihtiyacı olan tıbbi cihaz ve aletlerden alarak bağış yapmalarını, vatandaşlarımıza destek olmalarını istiyoruz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.