BUCAK BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERE ÜCRETSİZ REFLEKTÖR DAĞITACAK

GÜNDEM 02.11.2021 - 14:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3360+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERE ÜCRETSİZ REFLEKTÖR DAĞITACAK

Ücretsiz reflektör talep eden çiftçiler Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 0543 6481515 numaralı telefonunda bilgi alabilirler.
Bucak Belediyesi tarafından çiftçilerimizin karayollarında trafik kurallarına uygun olarak nakliye yapabilmeleri ve trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla ücretsiz olarak reflektör dağıtımı yapılacak. Ücretsiz reflektör talep eden çiftçiler Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 0543 6481515 numaralı telefonunda bilgi alabilirler. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak sanayi bölgesi olduğu kadar bir tarım bölgeside. Bucak Belediyesi olarak traktörüyle tarlasına giden çiftçilerimizin can güvenliğinin sağlanması açısından bir çalışma başlattık Çiftçilerimizin karayollarında trafik kurallarına uygun olarak nakliye yapabilmeleri için reflektör kullanımı zorunlu. Bu sebeple Bucak Belediyesi olarak trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla çiftçilerimize ücretsiz olarak reflektör dağıtımı karar aldık. Bu doğrultuda traktör sürücüleri römorklarına takacakları reflektör ile daha görünür hale gelecek. Bu da trafik kazalarının önlenmesini sağlayacaktır. Ücretsiz reflektör talep eden çiftçilerimiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 0543 6481515 numaralı telefonunda bilgi alabilirler.
Ücretsiz reflektör talep eden çiftçiler Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 0543 6481515 numaralı telefonunda bilgi alabilirler.

Bucak Belediyesi tarafından çiftçilerimizin karayollarında trafik kurallarına uygun olarak nakliye yapabilmeleri ve trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla ücretsiz olarak reflektör dağıtımı yapılacak. Ücretsiz reflektör talep eden çiftçiler Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 0543 6481515 numaralı telefonunda bilgi alabilirler.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak sanayi bölgesi olduğu kadar bir tarım bölgeside. Bucak Belediyesi olarak traktörüyle tarlasına giden çiftçilerimizin can güvenliğinin sağlanması açısından bir çalışma başlattık Çiftçilerimizin karayollarında trafik kurallarına uygun olarak nakliye yapabilmeleri için reflektör kullanımı zorunlu. Bu sebeple Bucak Belediyesi olarak trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla çiftçilerimize ücretsiz olarak reflektör dağıtımı karar aldık. Bu doğrultuda traktör sürücüleri römorklarına takacakları reflektör ile daha görünür hale gelecek. Bu da trafik kazalarının önlenmesini sağlayacaktır. Ücretsiz reflektör talep eden çiftçilerimiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 0543 6481515 numaralı telefonunda bilgi alabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.