BUCAK BELEDİYESİ EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE YARIŞMASI SONUÇLANDI

YAŞAM 09.06.2021 - 14:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3895+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE YARIŞMASI SONUÇLANDI

Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” sonuçlandı. Mustafa Özkurt birinci, Murat Kaya ikinci, Asiye Oflaz üçüncü olarak belirlendi.
Bucak Belediyesi evde ve bahçelerinde vakit geçiren vatandaşların moral ve motivasyonlarını arttırmak için kent genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen  “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” sonuçlandı. Mustafa Özkurt  birinci, Murat Kaya ikinci, Asiye Oflaz üçüncü olarak belirlendi. Bucak Belediyesi tarafından, Bucaklı halkının moral ve motivasyonunu artırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkarmak ve görsel kalitesi yüksek kentsel mekânların tasarlanmasına teşvik etmek amacıyla düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında evlerinde vakit geçiren vatandaşlarımızın bitki ve çiçek peyzaj çalışmalarına ağırlık vermesi nedeniyle, Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından geçen yılda olduğu gibi bu yılda  “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” düzenlemiştik. Yarışmamız jüri üyelerimiz tarafından değerlendirilerek sonuçlandı. Yarışmamızda Mustafa Özkurt  birinci, Murat Kaya ikinci, Asiye Oflaz üçüncü oldu. Yarışmamızda 1. Olan Mustafa Özkurt’a Ahşap Piknik Masası, 2. Olan Murat Kaya’ya Ahşap saksı, 3. Olan Asiye Oflaz’a Ahşap uçan çiçeklik rafı hediye edeceğiz. Ayrıca yarışmamıza katılan tüm yarışmacılara teşvik ödülü vereceğiz. Yarışmamıza katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum ve hepsini kutluyorum” dedi.
Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” sonuçlandı. Mustafa Özkurt birinci, Murat Kaya ikinci, Asiye Oflaz üçüncü olarak belirlendi.

Bucak Belediyesi evde ve bahçelerinde vakit geçiren vatandaşların moral ve motivasyonlarını arttırmak için kent genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen  “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” sonuçlandı. Mustafa Özkurt  birinci, Murat Kaya ikinci, Asiye Oflaz üçüncü olarak belirlendi.

Bucak Belediyesi tarafından, Bucaklı halkının moral ve motivasyonunu artırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkarmak ve görsel kalitesi yüksek kentsel mekânların tasarlanmasına teşvik etmek amacıyla düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında evlerinde vakit geçiren vatandaşlarımızın bitki ve çiçek peyzaj çalışmalarına ağırlık vermesi nedeniyle, Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından geçen yılda olduğu gibi bu yılda  “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” düzenlemiştik. Yarışmamız jüri üyelerimiz tarafından değerlendirilerek sonuçlandı. Yarışmamızda Mustafa Özkurt  birinci, Murat Kaya ikinci, Asiye Oflaz üçüncü oldu. Yarışmamızda 1. Olan Mustafa Özkurt’a Ahşap Piknik Masası, 2. Olan Murat Kaya’ya Ahşap saksı, 3. Olan Asiye Oflaz’a Ahşap uçan çiçeklik rafı hediye edeceğiz. Ayrıca yarışmamıza katılan tüm yarışmacılara teşvik ödülü vereceğiz. Yarışmamıza katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum ve hepsini kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.