BUCAK BELEDİYESİ YOLLARI YENİDEN DÜZENLİYOR

GÜNDEM 15.09.2021 - 10:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3941+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ YOLLARI YENİDEN DÜZENLİYOR

Bucak Belediyesi kent genelinde yürüttüğü parke yol yapım çalışmalarına Çukur Mahalle, Yeni Mahalle ve Çamlıca mahallesinde devam ediyor.
Çukur Mahallede Kabak Caddesi parke döşendi. Yeni Mahalle Müftülük önünden geçen Yahya Kemal Caddesinde parke yapımı için alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çamlıca Mahallesinde 1727 ve 1728 parke ile kaplandı. 1730 sokakta çalışmalar devam ediyor.                 Çamlıca Mahallesinde yürütülen yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde halkımızın rahat ortamda ulaşımlarını sağlamak için yollarımızın alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çukur Mahallede Kabak Caddesini parke döşedik. Yeni Mahallede Müftülük önünden geçen Yahya Kemal Caddesinde parke için alt yapı hazırlık ve parke yapım çalışmalarımız sürüyor. Parke yapım ekiplerimiz Çamlıca Mahallesinde hummalı bir çalışma içerisinde. Çamlıca Mahallesinde Toki konutlarının yapılmasından, hak sahiplerinin konutlarına taşınmasından sonra ulaşım yollarında trafik akışı oldukça yoğunlaştı. Toki konutlarına ulaşımı sağlayan Kazım Karabekir Caddesi, 1727 sokak ve Yunus Emre Mahallesi üzerinden gelen Sultan Hamit Caddesi ve 855 sokak bu trafik yükünü kaldırmıyordu. Öncelikle 1727 sokağın trafik yükünü azaltmak için geçen yıl Kışlacık Tepesi tarafına yeni bir yol açtık. Yolumuzu bu yıl asfalt sezonunda asfaltlayarak trafik akışını bu yola yönlendirdik. 1727 sokakta alt yapı çalışmaları başlattık, doğalgaz, içme suyu ve kanalizasyon hatlarımızda yenileme çalışması yaptık. Yol genişletme ve yol kenarı istinat duvarı yapımını gerçekleştirdik. Son olarak ta 1727 sokakta parke çalışması yaptık. 1728 ve 1730 sokaklarda parke yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz halkının ulaşım sorunu yaşamamaları için ilçemize modern yollar kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.  
Bucak Belediyesi kent genelinde yürüttüğü parke yol yapım çalışmalarına Çukur Mahalle, Yeni Mahalle ve Çamlıca mahallesinde devam ediyor.

Çukur Mahallede Kabak Caddesi parke döşendi. Yeni Mahalle Müftülük önünden geçen Yahya Kemal Caddesinde parke yapımı için alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çamlıca Mahallesinde 1727 ve 1728 parke ile kaplandı. 1730 sokakta çalışmalar devam ediyor.

                Çamlıca Mahallesinde yürütülen yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde halkımızın rahat ortamda ulaşımlarını sağlamak için yollarımızın alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çukur Mahallede Kabak Caddesini parke döşedik. Yeni Mahallede Müftülük önünden geçen Yahya Kemal Caddesinde parke için alt yapı hazırlık ve parke yapım çalışmalarımız sürüyor. Parke yapım ekiplerimiz Çamlıca Mahallesinde hummalı bir çalışma içerisinde. Çamlıca Mahallesinde Toki konutlarının yapılmasından, hak sahiplerinin konutlarına taşınmasından sonra ulaşım yollarında trafik akışı oldukça yoğunlaştı. Toki konutlarına ulaşımı sağlayan Kazım Karabekir Caddesi, 1727 sokak ve Yunus Emre Mahallesi üzerinden gelen Sultan Hamit Caddesi ve 855 sokak bu trafik yükünü kaldırmıyordu. Öncelikle 1727 sokağın trafik yükünü azaltmak için geçen yıl Kışlacık Tepesi tarafına yeni bir yol açtık. Yolumuzu bu yıl asfalt sezonunda asfaltlayarak trafik akışını bu yola yönlendirdik. 1727 sokakta alt yapı çalışmaları başlattık, doğalgaz, içme suyu ve kanalizasyon hatlarımızda yenileme çalışması yaptık. Yol genişletme ve yol kenarı istinat duvarı yapımını gerçekleştirdik. Son olarak ta 1727 sokakta parke çalışması yaptık. 1728 ve 1730 sokaklarda parke yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz halkının ulaşım sorunu yaşamamaları için ilçemize modern yollar kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.