BUCAK BELEDİYESİNDEN ÜSTÜ AÇIK ARAÇLA MASKOTLU-MÜZİKLİ 23 NİSAN

ÇOCUK 22.04.2021 - 17:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4528+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN ÜSTÜ AÇIK ARAÇLA MASKOTLU-MÜZİKLİ 23 NİSAN

Bucak Belediyesi 23 Bayramında Çocuklar için üzerinde maskotlar olan üstü açık araçla ile mahallelerde müzikli etkinlik düzenleyecek.
Bucak Belediyesi, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara ve özelliklede çocuklara moral vermek amacıyla içerisinde maskotlar olan üstü açık araçla ile mahallelerde müzikli etkinlik düzenleyecek. Kent genelinde tüm mahallelerde uygulanması planlanan etkinlikte, müziğin sesini duyarak evlerinin penceresine ya da balkonlara çıkacak olan çocuklar çalınan müziğe, söylenen şarkılara ve oyunlara alkışlarıyla eşlik edecek. Etkinlikte çocuklara çeşitli hediyelerde dağıtılacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlara ve özelliklede çocuklara moral vermeyi amaçladıklarını aktaran Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Belediye olarak insanlarımızın sosyal ihtiyaçlarını da gidermeye gayret ediyoruz. Çocuklarımız bu bayramda evlerinden çıkamıyorsa biz onların ayağına gideriz dedik. Vatandaşlarımızın moral ve motivasyonlarına bir nebze katkımız olsun diye bu müzikli etkinliği başlattık.  İnşallah çocuklarımız ve aileleri keyifli bir zaman geçirirler.” dedi.  
Bucak Belediyesi 23 Bayramında Çocuklar için üzerinde maskotlar olan üstü açık araçla ile mahallelerde müzikli etkinlik düzenleyecek.

Bucak Belediyesi, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara ve özelliklede çocuklara moral vermek amacıyla içerisinde maskotlar olan üstü açık araçla ile mahallelerde müzikli etkinlik düzenleyecek. Kent genelinde tüm mahallelerde uygulanması planlanan etkinlikte, müziğin sesini duyarak evlerinin penceresine ya da balkonlara çıkacak olan çocuklar çalınan müziğe, söylenen şarkılara ve oyunlara alkışlarıyla eşlik edecek. Etkinlikte çocuklara çeşitli hediyelerde dağıtılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlara ve özelliklede çocuklara moral vermeyi amaçladıklarını aktaran Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Belediye olarak insanlarımızın sosyal ihtiyaçlarını da gidermeye gayret ediyoruz. Çocuklarımız bu bayramda evlerinden çıkamıyorsa biz onların ayağına gideriz dedik. Vatandaşlarımızın moral ve motivasyonlarına bir nebze katkımız olsun diye bu müzikli etkinliği başlattık.  İnşallah çocuklarımız ve aileleri keyifli bir zaman geçirirler.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.