BUCAK BELEDİYESİNİN YKS TERCİH DANIŞMANLIK HİZMETİ BAŞLADI

GÜNDEM 05.08.2021 - 17:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3972+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİNİN YKS TERCİH DANIŞMANLIK HİZMETİ BAŞLADI

Bucak Belediyesi Üniversite adayı gençlerin beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı.
Sonuçların açıklanmasıyla da gençlerde tercih heyecanı başladı.  Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,  5 – 20 Ağustos tarihleri arası olarak açıklanan üniversite tercih dönemi için ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermeye başladı.  Adayların tercih maratonunda en iyi ve doğru seçimi yapabilmeleri için 5 Ağustos'tan itibaren Cumhuriyet Meydanında misafirlerini ağırlamaya başladı.  Cumhuriyet meydanında kurulan tercih danışmanlık standını ziyaret eden ve gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermelerine katkı sağlayacaklarını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Bucak Belediyesi olarak öğrencilerimizin, gençlerimizin her zaman olduğu gibi bu önemli tercih döneminde de yanlarındayız. Gençlerimizin üniversite seçimlerinde en doğru tercihi yapabilmeleri adına danışmanlık hizmeti vereceğiz. Hedeflerindeki üniversiteye yerleşme heyecanı yaşayan gençlerimize, uzmanlarımızın vereceği tavsiye ve fikirler doğrultusunda destek ve yardımcı olacağız. Her şey geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için. Bize rehberlik desteği sağlayan Ali Bozkurt Özel Eğitim Kurumumuza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bucak Belediyesi Üniversite adayı gençlerin beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı.

Sonuçların açıklanmasıyla da gençlerde tercih heyecanı başladı.  Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,  5 – 20 Ağustos tarihleri arası olarak açıklanan üniversite tercih dönemi için ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermeye başladı.  Adayların tercih maratonunda en iyi ve doğru seçimi yapabilmeleri için 5 Ağustos'tan itibaren Cumhuriyet Meydanında misafirlerini ağırlamaya başladı.

 Cumhuriyet meydanında kurulan tercih danışmanlık standını ziyaret eden ve gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermelerine katkı sağlayacaklarını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Bucak Belediyesi olarak öğrencilerimizin, gençlerimizin her zaman olduğu gibi bu önemli tercih döneminde de yanlarındayız. Gençlerimizin üniversite seçimlerinde en doğru tercihi yapabilmeleri adına danışmanlık hizmeti vereceğiz. Hedeflerindeki üniversiteye yerleşme heyecanı yaşayan gençlerimize, uzmanlarımızın vereceği tavsiye ve fikirler doğrultusunda destek ve yardımcı olacağız. Her şey geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için. Bize rehberlik desteği sağlayan Ali Bozkurt Özel Eğitim Kurumumuza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.