BUCAK İLÇESİ KÖYLERİNDE ÜRETİCİ İLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 27.05.2021 - 17:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3958+ kez okundu.
 

BUCAK İLÇESİ KÖYLERİNDE ÜRETİCİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Çiftliğin sahibi Nihat İnan ve ailesi ile sohbet eden Kılıçdaroğlu'na, yörede "kömbe" olarak adlandırılan ekmek ve ayran ikram edildi.
Bir gün öncesinde Isparta’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geceyi burada geçirdiği sabah saatlerinde gül toplayan işçilerle gün tarlasında sabah kahvaltısı yaptı. Buradan Burdur Bucak İlçesine geçen Kılıçdarolu burada kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi . Bucak Seydiköyün de bir çiftliği ziyaret ederek Büyükbaş hayvanlara yem veren Kılıçdaroğlu, sıkıntılarının olduğunu belirten İnan'a "Birçok yerde üreticiler aynı sıkıntıları dile getiriyor." dedi. Kılıçdaroğlu, "Ama sizi dinlemesi gerekenler dinlemiyorlar. Kulakları sağır onların, gözleri görmüyor. Onlar başka işlerle uğraşıyorlar. Yapacağımız ilk şey şu, önümüze nasıl olsa bir sandık gelecek. Bunlara bir dersini vereceğiz, demokratik yollarla bunları göndereceğiz." diye konuştu BURDUR BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Burdur'a geçti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Basına kapalı bölümde Burdur’un sorunları konusunda Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’den bilgi aldı. Pazar Mahallesi'ndeki Uzunçarşı, Demirciler ve Uzun Çarşı Caddelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kılıçdaroğlu, bu sırada yoldan geçen, belediye Halk Otobüsü bayan çalışanı Aysel Gürdal'ın kullandığı halk otobüsüne binerek yolcuları selamladı.  
Çiftliğin sahibi Nihat İnan ve ailesi ile sohbet eden Kılıçdaroğlu'na, yörede "kömbe" olarak adlandırılan ekmek ve ayran ikram edildi.

Bir gün öncesinde Isparta’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geceyi burada geçirdiği sabah saatlerinde gül toplayan işçilerle gün tarlasında sabah kahvaltısı yaptı. Buradan Burdur Bucak İlçesine geçen Kılıçdarolu burada kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi . Bucak Seydiköyün de bir çiftliği ziyaret ederek Büyükbaş hayvanlara yem veren Kılıçdaroğlu, sıkıntılarının olduğunu belirten İnan'a "Birçok yerde üreticiler aynı sıkıntıları dile getiriyor." dedi. Kılıçdaroğlu, "Ama sizi dinlemesi gerekenler dinlemiyorlar. Kulakları sağır onların, gözleri görmüyor. Onlar başka işlerle uğraşıyorlar. Yapacağımız ilk şey şu, önümüze nasıl olsa bir sandık gelecek. Bunlara bir dersini vereceğiz, demokratik yollarla bunları göndereceğiz." diye konuştu BURDUR BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Burdur'a geçti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Basına kapalı bölümde Burdur’un sorunları konusunda Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’den bilgi aldı. Pazar Mahallesi'ndeki Uzunçarşı, Demirciler ve Uzun Çarşı Caddelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kılıçdaroğlu, bu sırada yoldan geçen, belediye Halk Otobüsü bayan çalışanı Aysel Gürdal'ın kullandığı halk otobüsüne binerek yolcuları selamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.