BUCAK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ; “HIZLI TREN’İ HATIRLATTI”

TEKNOLOJİ 12.03.2020 - 14:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4212+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ; “HIZLI TREN’İ HATIRLATTI”

Hızlı tren Projesiyle ilgili İlimiz Milletvekillerimizin en son yapmış olduğu açıklama 2 yıl öncesine dayanmaktadır,
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı’nın Bucak ziyareti öncesinde iki yıl önce AK Parti Milletvekilleri tarafından dillendirilen ve bu güne kadar gelişme göstermeyen Burdur- Antalya arasında yapılacak demiryolu ile iki şehir arasında sefer yapacak olan hızlı treni hatırlatarak bu konuda açıklama beklediğini ifade etti. Sönmez Bucak halkının ilçenin ve çevresinin ekonomisini de etkileyecek demiryolu ve tren için Bucak halkının haklı olarak açıklama beklediğini dile getirdi.   AK PARTİ İktidarlarının vizyon projelerinden biri olarak belirttiği İLÇEMİZDEN geçecek olan İstanbul-Afyonkarahisar-Burdur-Antalya hızlı tren projesini yakından takip eden bir Bucaklı ve İYİ PARTİ İlçe Başkanı olarak hızlı tren projesinin akıbetini merak ediyoruz.13.03.2020 Cuma günü ilçemizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu konuyla ilgili çalışmaların hangi aşamada olduğunu ilimiz iktidar milletvekillerinin Belediye Başkanımızın, Cumhurbaşkanımız huzurunda gündeme getirmelerini kendilerinden istirham ediyoruz, alacakları cevabı da Bucak Kamuoyuyla paylaşmalarını istiyoruz. Hızlı tren Projesiyle ilgili İlimiz Milletvekillerimizin en son yapmış olduğu açıklama 2 yıl öncesine dayanmaktadır, bu bağlamda yeni seçilen AKP Burdur Milletvekili Sayın Yasin Uğur'un da bir çalışma yapıp yapmadığı ile ilgili kamuoyuna kendisi tarafından bu zamana kadar herhangi bir açıklama da yapılmamıştır. Sadece hızlı tren projesi değil BUCAKIMIZ'IN temel sorunlarından olan İÇME SUYU alt yapı projelerinde de kendilerinden destek beklediğimizi belirtmek isteriz. İçme suyu sıkıntımız giderildiği zaman tüm sorunlar bitmemekle beraber şuan Belediyemizin kullandığı SU DEPOLARI en az 25-30 Yıllıktır. Buda zaman içerisinde bunların deforme olduğunu bakım ve onarımdan ziyade YENİ ve MODERN Su depolarına ilçemizin ihtiyacı olduğu da gözükmektedir. Bu sorunlarla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın yakınen ilgileneceğini gerekli Bakanlıklara TALİMAT vereceğine kanaatimiz tamdır.
Hızlı tren Projesiyle ilgili İlimiz Milletvekillerimizin en son yapmış olduğu açıklama 2 yıl öncesine dayanmaktadır,

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı’nın Bucak ziyareti öncesinde iki yıl önce AK Parti Milletvekilleri tarafından dillendirilen ve bu güne kadar gelişme göstermeyen Burdur- Antalya arasında yapılacak demiryolu ile iki şehir arasında sefer yapacak olan hızlı treni hatırlatarak bu konuda açıklama beklediğini ifade etti. Sönmez Bucak halkının ilçenin ve çevresinin ekonomisini de etkileyecek demiryolu ve tren için Bucak halkının haklı olarak açıklama beklediğini dile getirdi.  

AK PARTİ İktidarlarının vizyon projelerinden biri olarak belirttiği İLÇEMİZDEN geçecek olan İstanbul-Afyonkarahisar-Burdur-Antalya hızlı tren projesini yakından takip eden bir Bucaklı ve İYİ PARTİ İlçe Başkanı olarak hızlı tren projesinin akıbetini merak ediyoruz.13.03.2020 Cuma günü ilçemizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu konuyla ilgili çalışmaların hangi aşamada olduğunu ilimiz iktidar milletvekillerinin Belediye Başkanımızın, Cumhurbaşkanımız huzurunda gündeme getirmelerini kendilerinden istirham ediyoruz, alacakları cevabı da Bucak Kamuoyuyla paylaşmalarını istiyoruz.

Hızlı tren Projesiyle ilgili İlimiz Milletvekillerimizin en son yapmış olduğu açıklama 2 yıl öncesine dayanmaktadır, bu bağlamda yeni seçilen AKP Burdur Milletvekili Sayın Yasin Uğur'un da bir çalışma yapıp yapmadığı ile ilgili kamuoyuna kendisi tarafından bu zamana kadar herhangi bir açıklama da yapılmamıştır.

Sadece hızlı tren projesi değil BUCAKIMIZ'IN temel sorunlarından olan İÇME SUYU alt yapı projelerinde de kendilerinden destek beklediğimizi belirtmek isteriz. İçme suyu sıkıntımız giderildiği zaman tüm sorunlar bitmemekle beraber şuan Belediyemizin kullandığı SU DEPOLARI en az 25-30 Yıllıktır. Buda zaman içerisinde bunların deforme olduğunu bakım ve onarımdan ziyade YENİ ve MODERN Su depolarına ilçemizin ihtiyacı olduğu da gözükmektedir. Bu sorunlarla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın yakınen ilgileneceğini gerekli Bakanlıklara TALİMAT vereceğine kanaatimiz tamdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.