BUCAK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ EDS KALKACAK MI?

SİYASET 30.07.2020 - 14:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4187+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ EDS KALKACAK MI?

Antalya Bölge Karayolu üzeri 1.üst geçidi ayaklarının altında EDS tuzakları ile ilgili yapmış olduğumuz basın açıklaması ses getirdi
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı olarak beraberimizde partimiz yönetim kurulu Üyeleri İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Antalya Bölge Karayolu üzeri 1.üst geçitin ayaklarının altında EDS tuzakları ile ilgili yapmış olduğumuz basın açıklamasından kısa bire süre sonra Bucak ilçe Belediye Başkanı Emrullah Ünal da bir basın açıklaması yaparak ilçemizin ayıbı olan EDS hız tuzağının hız limitlerinin artırılacağını ve bu ayıbın ortadan kaldırılacağını beyan etmiştir.   Şimdi Belediye Başkanımıza şunu sormak istiyorum… EDS hız tuzakları konusunda Halkımızdan bunca zamandır şikayet aldınız, bu sorun ve soygunu ortadan kaldırmak bu kadar basitti,neden insanlar adeta zıvanadan çıkarak yedikleri cezadan bıkıp,bu milleti pompalı tüfekle EDS cihazlarına ateş etme derecesine getirene kadar niye çözmediniz? Yine göreve geldiğinizden bu yana ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüp sorunu çözmediğiniz gibi Bucak ilçesinden geçip ve bu cihazlardan ceza yiyen sürücüler tarafından Türkiye’nin farklı yerlerinde ilçemizin adının kötü şekilde anılmasına neden oldunuz.Yaptığınız basın açıklamasında Antalya-Burdur Karayolunun devir işlemlerini gerçekleştirerek şehirler arası yol statüsüne kavuşacağını ve hız limitinin artırılacağını beyan ettiniz. DİĞER EN ÖNEMLİ SORUM… BU DEVİR İşlemi Tarih olarak NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK? HALKIMIZIN VE YOLU BUCAKTAN GEÇEN VATANDAŞLARIMIZIN EDS TUZAK SORUNU NE ZAMAN ORTADAN KALDIRILACAK? Hatayı kabullenmek ve hatadan dönmekte önemli bir erdemliktir. Bu bağlamda Sayın Belediye Başkanına tekrar teşekkür ediyor konunun çözüme ulaşana kadar takipçisi olacağımızı da bilmenizi istiyorum. Bu vesileyle şimdiden bütün hemşerilerimizin ve Müslüman aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, kestiğimiz kurbanlarımızın ve ettiğimiz duaların Allah(c.c) indinde kabul olmasını niyaz eder, saygılarımı Sunarım…   
Antalya Bölge Karayolu üzeri 1.üst geçidi ayaklarının altında EDS tuzakları ile ilgili yapmış olduğumuz basın açıklaması ses getirdi

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı olarak beraberimizde partimiz yönetim kurulu Üyeleri İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Antalya Bölge Karayolu üzeri 1.üst geçitin ayaklarının altında EDS tuzakları ile ilgili yapmış olduğumuz basın açıklamasından kısa bire süre sonra Bucak ilçe Belediye Başkanı Emrullah Ünal da bir basın açıklaması yaparak ilçemizin ayıbı olan EDS hız tuzağının hız limitlerinin artırılacağını ve bu ayıbın ortadan kaldırılacağını beyan etmiştir.

  Şimdi Belediye Başkanımıza şunu sormak istiyorum…

EDS hız tuzakları konusunda Halkımızdan bunca zamandır şikayet aldınız, bu sorun ve soygunu ortadan kaldırmak bu kadar basitti,neden insanlar adeta zıvanadan çıkarak yedikleri cezadan bıkıp,bu milleti pompalı tüfekle EDS cihazlarına ateş etme derecesine getirene kadar niye çözmediniz?

Yine göreve geldiğinizden bu yana ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüp sorunu çözmediğiniz gibi Bucak ilçesinden geçip ve bu cihazlardan ceza yiyen sürücüler tarafından Türkiye’nin farklı yerlerinde ilçemizin adının kötü şekilde anılmasına neden oldunuz.Yaptığınız basın açıklamasında Antalya-Burdur Karayolunun devir işlemlerini gerçekleştirerek şehirler arası yol statüsüne kavuşacağını ve hız limitinin artırılacağını beyan ettiniz.

DİĞER EN ÖNEMLİ SORUM…

BU DEVİR İşlemi Tarih olarak NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK? HALKIMIZIN VE YOLU BUCAKTAN GEÇEN VATANDAŞLARIMIZIN EDS TUZAK SORUNU NE ZAMAN ORTADAN KALDIRILACAK?

Hatayı kabullenmek ve hatadan dönmekte önemli bir erdemliktir. Bu bağlamda Sayın Belediye Başkanına tekrar teşekkür ediyor konunun çözüme ulaşana kadar takipçisi olacağımızı da bilmenizi istiyorum.

Bu vesileyle şimdiden bütün hemşerilerimizin ve Müslüman aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, kestiğimiz kurbanlarımızın ve ettiğimiz duaların Allah(c.c) indinde kabul olmasını niyaz eder, saygılarımı Sunarım… 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.